Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra 24sata za Suzuki Ignis ultra compact SUV traje od 27.3.2017 do 5.4.2017

Kako biste osvojili ovaj fantastičan novitet sakupljajte kupone od 27. ožujka do 5. travnja. Joker kupone objavit ćemo 6. i 7. travnja. 10 kupona pošaljite na adresu P.P. 195, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Suzuki Ignis”.

Suzuki Ignis ima odlike pravog SUV-a ali u malom. Osim dimenzijama potpuno je drugačiji od bilo kojeg automobila na tržištu s nekoliko noviteta u ovoj klasi:
“Dual Camera Brak Support” (automatsko kočenje pomoću dvostruke kamere), “Lane Departure warning” (upozorenje za napuštanje trake), “Weaving Alert Function” (upozorenje za krivudanje). Prepoznatljiv je i po odličnim karakteristikama: ima prednji pogon uz opciju pogona na sve kotače (4WD), čak je 180 mm odmaknut od tla (Vitara je 185 mm), ima ogroman prtljažnik za vozilo ovih dimenzija, koji seže do čak 267 litara (pomična stražnja klupa).

Postoje i SHVS (hibridni) modeli, koji kao i kod Balena i novog Swifta putem manje baterije ne narušavaju vozne karakteristike automobila, a dodatni elektromotor poboljšava ubrzanja i općenite performanse vozila.Najnovije nagradne igre

Oglasi