NaslovnicaBesplatne nagradne igreAbout You nagradna igra 2021: ABOUT YOU WOOHOO

About You nagradna igra 2021: ABOUT YOU WOOHOO

About You nagradna igra 2021 traje od 1.7.2021. do 31.7.2021., 23:59 sati (CET).

Nagrade su:
5 pobjedničkih videozapisa bit će sastavni dio TV kampanje u Hrvatskoj i dobit će svaki po 50.000 kn
Svaki sudionik dobiva kupon za 50% popusta za sljedeću kupnju na ABOUT YOU u slučaju da video zadovoljava Aboutyou smjernice i opće uvjete.

Za iskorištavanje kupona vrijede sljedeći uvjeti kupona:
Maksimalna moguća vrijednost narudžbe uz ovaj kupon iznosi 2.000 kn (nakon popusta). Kupon se ne može prenijeti i može se koristiti isključivo u kombinaciji sa narudžbom na ABOUT YOU. Kupon se jednokratno može iskoristiti do 31.08.2021., 23:59. Popust se obračunava na iznos računa prije završetka narudžbe, nakon što je prilikom naručivanja upisan kod kupona. Kupon ne vrijedi za kozmetičke proizvode niti za proizvode za njegu i ne vrijedi za sljedeće marke: Boss Casual, Boss Home, Boss Athleisure, Burberry, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Michael Kors, MICHAEL Michael Kors, Oakley, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Kupon nije moguće kombinirati s ostalim popustima i kuponima, niti važi za Otto Group zaposlenike. U slučaju gubitka ili krađe kupona, ABOUT YOU ga neće nadomjestiti. Nisu mogući zahtjevi za djelomičnom ili potpunom zamjenom kupona. U slučaju povrata cijele narudžbe za koju se koristio kupon, vrijednost kupona istječe. Po narudžbi možete iskoristiti samo jedan kupon. Gotovinska isplata kupona nije moguća.

Pravo na sudjelovanje ima svaka fizička osoba, koja je napunila 18. godinu života i svoje mjesto stanovanja ima u Hrvatskoj. Od toga izuzeti su djelatnici tvrtke ABOUT YOU, kooperacijski partner te treća poduzeća, koja su uključena u provedbu nagradne igre te njihovi dotični članovi obitelji i domaćinstva.
Sudjelovanje u nagradnoj igri je besplatno.

Za sudjelovanje je potrebno sljedeće:
– Učitaj kratki video, kojeg ćeš snimiti sam/a (10-15 sek.) na početnu stranicu aboutyou-woohoo.hr na temu „Što ABOUT YOU znači za tebe – tvoj omiljeni ABOUT YOU trenutak“.
– Nakon što se tvoj video zaprimi, ako zadovoljava About you smjernice i opće uvjete, primit ćeš kupon za 50% popusta na ABOUT YOU. Također, ako tvoj video bude izabran kao jedan od 5 sretnih dobitničkih video-snimaka, poslat ćemo ti kratak ugovor o suglasnosti da tvoj video smijemo koristiti za našu TV kampanju. To je potrebno i uvjet je da možeš dobiti nagradu u visini od 50.000 kn.
– Video-snimke koje se šalju na natječaj, ne smiju imati sadržaje, koji krše važeće pravne propise: prava trećih strana, naročito tuđa autorska prava, osobna prava, patentna prava i prava trgovačkih marki te druga prava. Također, video ne smije kršiti važeće kaznene zakone i/ili odredbe o zaštiti mladih i ne smije sadržavati diskriminirajuće, rasističke, grubo nepristojne pornografske ili seksualne sadržaje, sadržaje koji ugrožavaju mlade, ekstremističke sadržaje, sadržaje koji veličaju nasilje ili ga prikazuju bezazlenim, sadržaje koji veličaju rat, reklamiraju teroristička ili ekstremna politička udruženja, koji potiču na kazneno djelo, koji sadrže izjave kojima se vrijeđa čast, sadržaje, koji vrijeđaju ili koji nisu primjereni za maloljetne osobe ili koji sadrže druge kažnjive sadržaje.

Pobjednici će biti kontaktirani putem e-maila, tijekom srpnja ili početkom kolovoza.

Aboutyou nagradna igra 2021 traje do 31.7.2021, a za prijavu posjeti aboutyou-woohoo.hr
Za detaljna pravila klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE