NaslovnicaNagradni natječajAbrakadabra nagradni natječaj: Nagrade povodom 5 godina Abrakadabre

Abrakadabra nagradni natječaj: Nagrade povodom 5 godina Abrakadabre

Abrakadabra nagradni natječaj traje od 5.4.2021 godine do 25.4.2021 godine u ponoć.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1. nagrada Xiaomi Mi Air Purifier 2H EU
2. nagrada Ecovacs Deebot U2 – BIJELI robotski usisavač
3. nagrada Smoothskin Bare+ Ultrafast IPL uređaj za uklanjanje dlačica
4. nagrada Huawei Watch GT 2 (46 mm) – Crna
5. nagrada Sony Play Station 5 Digital Edition

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe koje pošalju prijavu u razdoblju trajanja nagradnog natječaja, osim osoba zaposlenih od organizatora i od subjekata koje su izravno povezani s implementacijom nagradnog natječaja.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je u periodu od 05.04. do 25.04. registrirati se na Abrakadabru (ako već niste registrirani korisnik)

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:
• obaviti kupovinu bilo kojeg proizvoda dostupnog na web stranici
• ocijeniti/komentirati kupljeni proizvod

Komentari za svaki proizvod mogu se ostaviti prijavom na web stranicu Abrakadabre, nakon prijave potrebno je potražiti proizvod koji želite komentirati. Komentar se upisuje u kvadratić u donjem desnom kutu „Ostavi mišljenje“. Komentari koji zadovoljavaju uvjete natječaja će biti objavljeni/vidljivi na stranici unutar 48h.

Pobjednici natječaja bit će objavljeni u periodu od 26.04. do 30.04. na način da će se svaki dan objaviti po jedan pobjednik jedne nagrade.
Izbor pobjednika nagradnog natječaja neće biti javan, a izbor će provesti tročlana komisija.

Imena pobjednika biti će objavljena na web stranici www.abrakadabra.com i Facebook stranici https://www.facebook.com/abrakadabrashop. Pobjednici odnosno dobitnici će biti objavljeni u periodu od 26.04. do 30.04. i to redom danima (26.04. se objavljuje dobitnik 1. nagrade, 27.04. dobitnik 2. nagrade, 28.04. dobitnik 3. nagrade, 29.04. dobitnik 4. nagrade, 30.04. dobitnik 5. nagrade).
Organizator će pobjednike obavijestiti putem e-pošte koju su osigurali prosljeđivanjem potrebnih podataka u nagradnom natječaju unutar 7 dana od završetka izbora.

Ako se pobjednik ne odazove na pisanu obavijest e-mailom unutar 7 dana povratnim e- mailom da prihvaća nagradu, Organizator će ga ponovno kontaktirati
dostupnim kontaktima – telefonom ili mobitelom. Ako se ni 7 dana nakon toga ne odazove, smatrat će se da je isti odustao od prijave na natječaj te će korisnik sa sljedećom najkreativnijom prijavom ostvariti pravo na nagradu po odabiru od strane komisije organizatora.

Za detaljna pravila nagradnog natječaja kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE