NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaAircash nagradna igra: Aircash uz Vatrene

Aircash nagradna igra: Aircash uz Vatrene

Trajanje:

Aircash nagradna igra traje od 02.11.2021 u 10:00 do 14.11.2021. do 15:00 sati.

Nagrade:

  • 5 nagradni kupona u iznosu od 1.000 kn
  • 10 nagradni kupona u iznosu od 500 kn

Pravo i način sudjelovanja

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s preuzetom i aktivnom Aircash mobilnom aplikacijom i koji imaju kartu kupljenu putem Aircash aplikacije za utakmicu Hrvatska – Rusija koja je na rasporedu 14.11.2021.

Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati više puta u nagradnoj igri i to višekratnom kupovinom ulaznica pri čemu svaka kupovina (neovisno o broju kupljenih ulaznica) ulazi samo jednom u nagradno izvlačenje.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje nagrada održat će se u sjedištu priređivača, na adresi Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb, Hrvatska 16.11.2021 u 15:00 sati.

Dobitnici nagrada bit će izvučeni nasumično putem računalnog programa, a ispravnost izvlačenja dobitnika nagrada nadgledat će tročlana komisija po izboru Priređivača

Jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu tijekom izvlačenja dobitnika ove Nagradne igre.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene Nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnoj igri sudjelovalo sudionika.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na službenoj web stranici priređivača (www.aircash.eu) te će priređivač pisanu obavijest o dobivenoj nagradi poslati dobitnicima u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada u obliku e-mail pošte poslane na e-mail adresu sudionika ili putem pružatelja poštanskih usluga ili usluga kurirske dostave.

Preuzimanje nagrada

Nagrade, odnosno nagradni kuponi u nagradnoj igri dobitnici mogu preuzeti, odnosno istima će biti dostavljeni unutar Aircash mobilne aplikacije na korisnički račun s kojeg je izvršena kupnja ulaznice za utakmicu Hrvatska – Rusija sukladno pravilima u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Pravila

Detaljna pravila nagradne igre možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE