Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Ajax nagradna igra 2020 traje od 02. travanja 2020 do 30. travnja 2020. na Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatskem, a uključuje i Konzum internet prodavaonicu.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
7 x iRobot Roomba 675 robotski usisivač
10 x Ajax poklon paket

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju fizičke osobe. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koja dva Ajax proizvoda za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj definiranom pravilima nagradne igre.

Nakon kupovine potrebno je broj računa prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „AJAX, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: Ajax, 12345/1230/1, Ana Horvat, Duga ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn (PDV uključen).

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa ali jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni, a sudionici nagradne igre trebaju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev organizatora nagradne igre isti pokazati.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku i biti će naplaćena od strane mobilnog operatera kao doatna poruka. Iz tog razloga preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom slučajnim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka. Izvlačenje dobitnika održat će se 05. svibnja 2020. u prostorijama tvrtke Lion Consulting d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Rezultati izvlačenja bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na stranici level.hr. Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonski o dobitku u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja osvojenih nagrada dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

Za detaljna pravila Ajax nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi