Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

ina i alca nagradna igraNa Ininim benzinskim postajama od 1. veljače do 31. ožujka 2011. provodit će se nova nagradna igra „Alca i Ina vas nagrađuju“.

Nagrade:
1. kolo – 300 kom sportskih majica HEAD
2. kolo – osobni automobil CITROEN C3 Adriatic

Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, ukoliko za vrijeme trajanja nagradne igre ostvare kupnju bilo kojih dvaju proizvoda iz asortimana Varta, Milka, Jacobs, Helf i Lay’s.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS na broj 60045 sa sljedećim podacima:
* ključna riječ – ALCA
* broj računa
* oznaka mjesta troška (MT broj)
* ime i prezime, adresa, poštanski broj i mjesto
(npr. ALCA, 0 123456, S250, MARKO MARKOVIĆ, MARKOVIĆEVA 3, 10000 ZAGREB)

Nagradna igra odvijat će se u dva kola. Prvo kolo održavat će se u vremenskom periodu od 01. – 28.02., a drugo od 01. – 31.03. Svi sudionici prvog i drugog kola automatski sudjeluju u izvlačenju završnog, drugog kola.

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj poruka s različitim brojevima računa, a jedinstveni broj računa može samo jednom ući u obzir za osvajanje nagrada. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz izvlačenja.

Izvlačenja za prvo kolo će se održati u prostorijama tvrtke Mobitel d.o.o., na adresi Trg žrtava 3/II, Zagreb  07. ožujka 2011.

Izvlačenje za drugo kolo će se održati u prostorijama tvrtke Alca Zagreb d.o.o., na adresi Koledovčina 2, Zagreb 07. travnja 2011.

Dobitnik ostvaruje pravo na preuzimanje nagrade tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena na web stranicama www.mobitel.hr Dobitnici nagrada prvog kola bit će obaviješteni putem SMS poruke ili telefonskog poziva, a dobitnik nagrade u drugom kolu bit će telefonski obaviješten o osvojenoj nagradi.

Najnovije nagradne igre

Oglasi