NaslovnicaIzdvojenoAlpro nagradna igra 2021: Zaigraj uz Alpro i osvoji kavastičan doživljaj!

Alpro nagradna igra 2021: Zaigraj uz Alpro i osvoji kavastičan doživljaj!

Alpro nagradna igra traje od ponedjeljka 19.7.2021. do nedjelje 29.8.2021. (uključujući oba datuma) u 6 kola, na svim prodajnim mjestima koja prodaju proizvode iz Alpro asortimana, na području Republike Hrvatske.

Ukupni fond nagrade čini:
18 x KRUPS aparat za kavu, model EA817010
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 49.500,00 kuna uključujući PDV

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri ostvaruju sve fizičke osobe koje u razdoblju trajanja Nagradne kupe bilo koja 3 Alpro proizvod ili više njih na prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske i prijave se za sudjelovanje u nagradnoj igri putem obrasca na stranici www.osvojiuzalpro.hr

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača, uključujući i članove uže obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača koji su direktno uključeni u pripremu same Nagradne igre i izvlačenje dobitnika.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u 6 kola slučajnim odabirom iz liste svih sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu s ovim Pravilima.

Izvlačenje dobitnika bit će kompjutersko uz nazočnost tročlane komisije koju određuje priređivač.
Izvlačenja će se održati prema prema navedenom rasporedu:
1. kolo: 26.7.2021.
2. kolo: 2.8.2021.
3. kolo: 9.8.2021.
4. kolo: 16.8.2021.
5. kolo: 23.8.2021.
6. kolo: 30.8.2021.
U svakom kolu izvlačit će se 3 tri dobitnika. Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda.

Ime, prezime, i adresa (ulica, kućni broj i mjesto) dobitnika dani u prijavi pojedinog dobitnika bit će objavljeni na internetskoj stranici priređivača www.osvojiuzalpro.hr u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika te će biti objavljeni sveukupno u trajanju od 8 dana.

Dobitnik glavne nagrade bit će obaviješten pismeno ili telefonski o načinu preuzimanja nagrade. Sve nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi. Ako dobitnici ne podignu u
navedenom roku svoje nagrade, Priređivač će ih ponovno u roku od 8 dana od isteka roka od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi obavijestiti o dobitku preporučenom poštom s povratnicom na adresu (ulica, kućni broj, poštanski broj i mjesto) danom u prijavi te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Dobitnik je, prilikom preuzimanja nagrade, dužan svoj identitet potvrditi vlastitom osobnom iskaznicom te dati na uvid original račun kojim je osvojio nagradu, odnosno račun koji je naveo u svojoj prijavi kojom je osvojio nagradu.

Alpro nagradna igra 2021 traje do 29.8.2021, a za detaljna pravila i prijavu posjetite www.osvojiuzalpro.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE