NaslovnicaFacebook nagradne igreAquafresh: Hrvatska s osmijehom

Aquafresh: Hrvatska s osmijehom

aquafresh nagradna igraPopis dosadašnjih dobitnika pogledajte na stranici
Aquafresh dobitnici 2012 

 

 

Nagradna igra traje od 08.10.2012. do 30.12.2012.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
– do kraja nagradne igre odnosno do 30.12.2012., bar jednom poslati važeći nagradni kôd s ambalaže Aquafresha zajedno sa svojim podacima pomoću obrasca na na stranici www.facebook.com/AquafreshHrvatska
– bar jednom u galeriju osmijeha poslati vlastitu fotografiju ili crtež

Sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati neograničeno i to s unosom različitih važećih nagradnih kôdova (svaki kôd može se unijeti jednom) ili unosom više kreativnih priloga u Galeriju osmijeha. Svaki dan u Galeriju osmijeha može uključiti jedan kreativni prilog (broj unosa kôdova je neograničen). Time si sudionik povećava mogućnost da bude izvučen. Sudionik može dobiti nagradu samo jednom.

Fond nagrada:
17 x Tablet računalo Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi.

Izvlačenje među prispjelim kôdovima odvijat će se jednom tjedno za vrijeme trajanja nagradne igre i to četvrtkom u 17.00 sati

Jednom mjesečno bit će i izvlačenje jednog dobitnika između deset najomiljenijih kreativnih priloga u Galeriji osmijeha i to zadnjeg radnog dana u mjesecu između 16.00 i 17.00 sati.

Dobitnici će o nagradama i osnovnim podacima potrebnim za njihovo preuzimanje biti obaviješteni elektronskom poštom ili pismom, poslanim najkasnije u roku od osam(8) dana nakon izvlačenja.

Za sudjelovanje posjetite Aquafresh Facebook stranicu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE