NaslovnicaBesplatne nagradne igreArgeta: Ljeto s Argetom

Argeta: Ljeto s Argetom

Trajanje:

Argeta natječaj se odvija u periodu od 30.6.2022. do 20.8.2022. u 10:00 na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 100 Argeta paket (14 Argeta od 95 g)

Pravo sudjelovanja

Sudionici nagradnog natječaja mogu biti sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji.

U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora, odnosno povezanih društava organizatora, ili zaposlenici pružatelja usluga, odnosno članovi njihovih užih obitelji (supružnik, izvanbračni partner, djeca odnosno posvojena djeca, unuci, braća i sestre te roditelji odnosno posvojitelji zaposlenika) i druge osobe koje na bilo koji način neposredno sudjeluju u izvedbi nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

Natječaj će se odvija putem objavama na Argeta Instagram profilu u kojima se pozva korisnike da uslikaju Argetin oglas, stave svoju ljetnu fotografiju u okvir oglasa i objave u svojoj priči.

Profil korisnika mora biti javan, a priča mora biti označena sa @argeta_official. Sudionici će imati vremena za objavljivanje svojih fotografija do uključujući 20.08.2022 10:00 sati.

Napomene:

  • Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju više puta, dakle s više objava u Instagram priči, ali ima pravo samo na jednu nagradu.
  • Kupnja proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnici se odabiru isključivo među objavama Instagram priča koje točno slijede upute nagradnog natječaja i onim Instagram profilima koji omogućuju ponovno objavljivanje objave u Instagram priči i javno su dostupni.

Od svih objava u Instagram priči tijekom nagradnog natječaja obavit će se izbor od ukupno 100 najsimpatičnijih objava u Instagram priči s Argetom, koje prema isključivoj prosudbi dvočlane komisije prizivaju ljetnu atmosferu.

Izbor će se odvijati svaki dan tijekom trajanja nagradnog natječaja u 10:00, a bit će odabrano do najviše 5 nagrada na dan, razmjerno dnevnom broju objava

Objava dobitnika

Rezultati će biti javno objavljeni na Argetinom Instagram profilu tako što će se odabrane objave u Instagram priči ponovno objaviti na Argetinom sažetku sadržaja Instagram priča.

Preuzimanje nagrade

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni da su izabrani tako što će se njihova objava Instagram priče ponovno objaviti na profilu @Argeta_Official, a dobitnici nagrada primit će i obavijest putem privatne poruke.

Dobitnik nagrade ima 7 dana da se javi putem privatne poruke i pošalje tražene podatke.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite Argeta Instagram profil

Nagradna igra “Ljeto s Argetom” traje do 20.8.2022., a za detaljnija pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE