Ariel nagradna igra 2021 u Plodinama: 20 za 20

 

Dobitnici Ariel nagradne igre u Plodinama su navedeni OVDJE

Ariel nagradna igra od 27.5. do 10.6.2021.godine

Nagradni fond uključuje:
20 x Electrolux perilica rublja EW6S406W
Vrijednost jedne nagrade: 2.499,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 49.980,00 kn (PDV uključen)

Nagradna igra vezana je uz kupovinu proizvoda, a mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe bilo koji Ariel deterdžent, u bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
plodine, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: plodine, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „20 za 20 u Plodinama“ te upisati:
ključna riječ: plodine, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: plodine, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri.
Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 15.06.2021. u 11:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr.

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH. Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Ariel nagradna igra u Plodinama počinje 27.06.2021, a za detaljna pravila pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE