Ariel nagradna igra 2021 u Plodinama: 20 za 20

Oglasi

Ariel nagradna igra od 27.5. do 10.6.2021.godine

Nagradni fond uključuje:
20 x Electrolux perilica rublja EW6S406W
Vrijednost jedne nagrade: 2.499,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 49.980,00 kn (PDV uključen)

Nagradna igra vezana je uz kupovinu proizvoda, a mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe bilo koji Ariel deterdžent, u bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju:
1. poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
plodine, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: plodine, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
2. prijaviti se na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „20 za 20 u Plodinama“ te upisati:
ključna riječ: plodine, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: plodine, 1234/123/1, ime i prezime, mail@mail.hr, Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri.
Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 15.06.2021. u 11:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr.

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade. Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH. Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Ariel nagradna igra u Plodinama počinje 27.06.2021, a za detaljna pravila pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi