NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloAvenue Malla: Osvoji shopping iz snova uz 15. rođendan Avenue Malla

Avenue Malla: Osvoji shopping iz snova uz 15. rođendan Avenue Malla

Trajanje:

Avenue Malla nagradna igra traje ood 09.09.2022 do 30.09.2022. godine na teritoriju Republike Hrvatske u shopping centru Avenue Mall u Zagrebu.

Nagrade:

  • 3 x poklon bona od 5.000 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne osobe, fizičke osobe s prebivalištem uRepublici Hrvatskoj.

Od sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su radnici priređivača, njegovih povezanih društava i svih trgovačkih društava koja su surađivala u pripremi ove nagradne igre kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca).

Kako sudjelovati?

Sudjelovanje u nagradnoj igri kupac ostvaruje slanjem SMS poruke sadržaja: AVENUE, brojračuna, ime i prezime, adresu (ulica, kućni broj i mjesto) i adresu elektroničke pošte na broj 60060 (cijena SMS-a 2,40 s PDV-om). Vrijednost usluga (dostava, montaža, šivanje itd.) ne ulazi u vrijednost računa.

Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka.

Primjer slanja SMS poruke: AVENUE, 784195, Mario Ivic, Ilica 6, Zagreb, [email protected]

Izvlačenje dobitnika

Sve ispravno poslane poruke s riječi AVENUE, imenom, prezimenom, adresom stanovanja i email adresom, ulaze u izvlačenje.

Izvlačenje će se odvijati 03.10.2022. u prostorijama priređivača, putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz prisustvo tročlane komisije.

Objava dobitnika

Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na internet stranici Priređivača nagradne igre www.avenuemall.hr, i na Facebook stranicama Avenue Malla dana 03.10.2022.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada bit će telefonskim putem obaviješteni o dobitku nagrade u roku od 2 radna dana te pisanim putem u roku od 8 radnih dana od dana izvlačenja.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja.

U slučaju da priređivač nagradne igre nije uspio kontaktirati dobitnika nagrade, pokušat će ga kontaktirati u roku od 15 dana od nagradnog izvlačenja na broj telefona, kao i pisanim putem o kojemu je izvijestio pri sudjelovanju.

Pravila

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE