NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloAvenue Mall: Osvoji besplatni fresh! shopping od 5.000 kuna!

Avenue Mall: Osvoji besplatni fresh! shopping od 5.000 kuna!

avenue mall fresh nagradjuje: nagradna igra za 5000 knOsvoji besplatni fresh! shopping u vrijednosti od 5.000 kuna!

Proljeće se vratilo u grad! Ove godine je u Avenue Mallu bolje nego ikad.
Osim novih proljetnih kolekcija u novotvorenim trgovinama te velikih Open Air koncerata urbanih zagrebačkih bendova, ovog proljeća posjetitelje nagrađujemo i s besplatnim shoppingom u vrijednosti od 5.000 kuna!

Kako se uključiti
Dođite na koncerte, posjetite nove trgovine, zabavite se, povedite prijatelje i osvojite besplatan shopping.
Popunite kupon s podacima, napišite kako biste vi osvježili Avenue Mall, ubacite ga u veliku kutiju kod info pulta.

Pet najkreativnijih odgovora na pitanje kako bi osvježili Avenue Mall nagrađuje se sa 5.000 kuna na Visa Avenue Mall poklon kartici.

Pet najkreativnijh odgovora se proglašava 20. travnja

Više na ovoj stranici

A koncerti su u Novom Zagrebu

Petak, 13.4.
20.00 – 21.00 h
MANGROOVE
Poslušajte senzacionalne hitove s novog albuma grupe Mangroove koja će vas zavesti zavodljivim vokalima i raznovrsnim instrumentima.
21.00 – 22.00 h
SUPERHIKS
Naćulite uši jer stiže Superhiks! Unatoč jakim reggae, ska i punk utjecajima, ne može im se poreći dominantan balkanski izričaj koji ih je učinio prepoznatljivima u cijeloj regiji. Band broji šest članova, a posebno je upečatljiva trubačka sekcija predvođena moćnim saksofonom. Teško za propustiti, nemoguće za zaboraviti!
23.00 – 24.00 h
JINX

Subota, 14.4.
20.00 – 21.00 h
BAMBI MOLESTERS
Ova originalna instrumentalna grupa već s prvim albumom osvaja simpatije rock kritičara i underground rock publike. Od tada pa do danas nanizali su veliki broj koncertnih nastupa diljem regije i Europe, a njihova izuzetna energičnost na stageu pretvara ih u jedinstvenu glazbenu poslasticu.
21.20 – 22.20 h
ZEMLJA GRUVA
Zemlja Gruva trenutno je jedan od najbrojnijih i najzapaženijih bendova u Srbiji, a devetorica veličanstvenih već su pokorila hrvatsku publiku gostovanjima na brojnim festivalima i eventima. Njihov proslavljeni debi album zagrijat će i vas za dolazak na Open Air pozornicu Avenue Malla.
22.45 – 00.00 h
ELEMENTAL
Beskompromisni stihovi učinili su Elemental glasnogovornicima inteligentnih mladih ljudi diljem cijele regije. Jedinstvena mješavina rap glazbe s funkom, soulom, jazzom i rockom čini njihove albume i koncertne nastupe upečatljivim i maštovitim glazbenim iskustvima koja se nikad ne propuštaju!

Sve o koncertima na ovoj stranici

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE