Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

VAŽNA NAPOMENA:
Osvojenu nagradu možete iskoristtiti bilo kada u razdbolju od 2 godine!

Barcaffe nagradna igra traje od 9.3.2020. g. od 00:00 sati do uključujući 27.4.2020. godine do 24:00 sati.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
50 dobitnika nagrada, odnosno po 10 nagrada u svakoj od pet kategorija doživljaja
1. OBITELJSKA ZABAVA: bon turističke agencije Kompas d.d. za obiteljski izlet uz jednoga od tematskih zabavnih parkova. Vrijednost nagrade je 5.000 HRK sa uključenim PDV. Izvlačit ćemo 10 bonova.
2. SPA UŽIVANJA: bon turističke agencije Kompas d.d. za vikend paket u odabranim termama. Vrijednost nagrade je 5.000 HRK sa uključenim PDV. Izvlačit ćemo 10 bonova. 3. ADRENALINSKE PUSTOLOVINE: bon turističke agencije Kompas d.d. za ulaz u adrenalinske parkove po odabiru dobitnika. Vrijednost nagrade je 5.000 HRK sa uključenim PDV. Izvlačit ćemo 10 bonova.
4. POSJETA EUROPSKIH GRADOVA: bon turističke agencije Kompas d.d. u jednoga od europskih gradova po odabiru dobitnika. Vrijednost nagrade je 5.000 HRK sa uključenim PDV. Izvlačit ćemo 10 bonova.
5. NEZABORAVNI KONCERTI: bon agencije Eventim d.o.o. Ul. Vice Vukova 8, 10000, Zagreb, za koncert ili drugi event po odabiru dobitnika. Vrijednost nagrade je 5.000 HRK sa uključenim PDV. Izvlačit ćemo 10 bonova.
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 25.000 HRK sa PDV-om.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koji su punoljetni na dan izvlačenja dobitnika.

U nagradnoj igri se može sudjelovati isključivo tijekom trajanja nagradne igre na web stranici www.50dozivljaja.hr, a prilikom prijave je potrebno:
1. upisati broj računa koji dokazuje kupnju barem jednoga Barcaffe proizvoda
2. odaberati željenu vrstu doživljaja i unesu svoje kontaktne podatke.
Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu u tijeku nagradne igre.

Izvlačenje nagrada održat će se 30. travnja 2020 u 12h na lokaciji agencije. U izvlačenju sudjeluju ispravno podnesene prijave do 23:59:59 h na zadnji dan trajanja nagradne igre odnosno do 27.4.2020. Dobitnici glavne nagrade bit će objavljeni na web stranici www.50dozivljaja.hr i Facebook stranici https://www.facebook.com/BarcaffeHrvatska/ najkasnije 2 dana nakon svakog izvlačenja, i to imenom i prezimenom. Dobitnik će o dobivanju nagrade biti obaviješten putem telefonskog poziva na telefonski broj koji je predao prilikom sudjelovanja, i to u roku od dva dana od izvlačenja. Ako dobitnik ne odgovori na zaprimljeni telefonski poziv u roku od pet dana, smatrat će se da dobitnik ne želi preuzeti nagradu. Za detalje nagradne igre i prijavu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi