NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloBarcaffe nagradni natječaj: Fotkaj, uživaj i osvoji!

Barcaffe nagradni natječaj: Fotkaj, uživaj i osvoji!

Trajanje:

Nagradni natječaj se organizira i provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske, u periodu od 18.04.2022. od 18 h do 29.05.2022. godine do 24 h.

Nagrade:

ukupan nagradni fond za vrijeme trajanja natječaja:

 • Glavna nagrada nagradnog natječaja:
  • 1 x Samsung Galaxy Z Fold3 5G mobilni uređaj u vrijednosti od 1348,45 eur
 • Glavna tjedna nagrada:
  • 6 x Samsung Galaxy Watch4 Classic ručni sat u vrijednosti od 255,70 eur za ženski sat od 42mm, odnosno 274,25 eur za muški sat od 46mm (svaki tjedan 1 nagrada)
 • Utješna tjedna nagrada:
  • 30 x Barcaffe čaša za višekratnu upotrebu (svaki tjedan 5 nagrada)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ima svaka fizička osoba starija od 18 godina, s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju osobe zaposlene kod organizatora i njihovih povezanih društava, agencije, kao ni druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

 1. Napravite fotografiju koja uključuje jednu ili više Barcaffe espresso ON THE GO čaša, prikazanu/e na kreativan način
 2. Posjetite stranicu www.barcaffe.hr/uhvatitrenutak
 3. Učitajte fotografiju i ispunite prijavni obrazac

Popis prodajnih mjesta Barcaffe ON THE GO možete pogledati OVDJE

Napomene:

 • Svaki sudionik može prijaviti veći broj fotografija po principu jedna prijava – jedna fotografija, ali može osvojiti samo jednu tjednu nagradu, tj. dobitnik jedne tjedne nagrade ne može osvojiti još jednu ili više tjednih nagrada po osnovi svojih drugih prijavljenih fotografija.
 • Kupnja proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.
 • Objavljivanjem svoje fotografije na navedenoj web stranici i time sudjelovanjem u natječaju, pojedinačni sudionik jamči da je fotografija njegovo autorsko djelo i prenosi sva autorska prava na organizatora
 • Organizator ima pravo učitane fotografije od strane sudionika na web stranici www.barcaffe.hr/uhvatitrenutak, uz navođenje imena i prezimena sudionika, objavljivati na službenom Instagramu, Facebooku i TikToku organizatora

Odabir dobitnika

U 7 nagradnih krugova:

 • 6 krugova u kojem će sudionici moći dobiti jednu tjednu glavnu nagradu i 5 utješnih tjednih nagrada
 • 1 glavni krug u kojem će se od fotografija svih odabranih tjednih dobitnika glavne tjedne nagrade izvršiti izbor najkreativnije fotografije nagradnog natječaja.

Žiri će, prema vlastitoj diskreciji, birati pobjednike, i to na osnovu kriterija kreativnosti i originalnosti te poruke koju šalje sadržaj fotografije. Odluka stručnog žirija o pobjedniku je finalna te ne postoji mogućnost pritužbe.

Žiri će prihvatiti samo fotografije koje poštuju pozitivne vrijednosti koje promovira robna marka Barcaffe.

Odabir dobitnika tjednih nagrada održat će se:

 1. tjedan trajanja nagradnog natječaja – za odabir najkreativnijih fotografija koje će stići u razdoblju od 18.4.2022. do 24.4.2022, a bit će objavljeni do 29.4.2022.
 2. tjedan trajanja nagradnog natječaja – za odabir najkreativnijih fotografija koje će stići u razdoblju od 25.4.2022. do 1.5.2022, a bit će objavljeni do 7.5.2022.
 3. tjedan trajanja nagradnog natječaja – za odabir najkreativnijih fotografija koje će stići u razdoblju od 2.5.2022. do 8.5.2022, a bit će objavljeni do 14.5.2022.
 4. tjedan trajanja nagradnog natječaja – za odabir najkreativnijih fotografija koje će stići u razdoblju od 9.5.2022. do 15.5.2022, a bit će objavljeni do 21.5.2022.
 5. tjedan trajanja nagradnog natječaja – za odabir najkreativnijih fotografija koje će stići u razdoblju od 16.5.2022. do 22.5.2022, a bit će objavljeni do 28.5.2022.
 6. tjedan trajanja nagradnog natječaja – za odabir najkreativnijih fotografija, koje će stići u razdoblju od 23.5.2022. do 29.5.2022, a bit će objavljeni do 4.6.2022.

Imena dobitnika će biti objavljena na web stranici www.barcaffe.hr/uhvatitrenutak

Odabir pobjednika najkreativnije fotografije koji će osvojiti glavnu nagradu u nagradnom natječaju, izvršit će se između svih odabranih tjednih dobitnika te će se održati 6.6.2022. godine.

Rezultati nagradnog natječaja s imenom i prezimenom dobitnika biti će objavljeni na sljedećim web stranicama/društvenim mrežama:

najkasnije do 6.6.2021.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja nagrade te o eventualnim dodatnim potrebnim podacima dobitnika koji su neophodni za realizaciju nagrade.

Ukoliko se dobitnik nagrade iz ovog natječaja ne javi povratno Organizatoru u roku od 7 dana od dana kontaktiranja, smatrat će se da je dobitnik odustao od nagrade, a organizator nema daljnju obavezu isporučiti nagradu. Rok za isporuku nagrade od strane organizatora je 30 dana od dana proglašenja dobitnika.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik će priložiti osobnu iskaznicu radi identifikacije.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila Barcaffe natječaja i prijavu posjetite www.barcaffe.hr/uhvatitrenutak

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE