Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreBesplatan nagradni natječaj: Mastercard® neprocjenjivo iskustvo

Besplatan nagradni natječaj: Mastercard® neprocjenjivo iskustvo

Oglasi
Oglasi

Nagradni natječaj traje od 12.11.2019. godine u 10:00 sati do 18.11.2019. godine u 23:59 sati, a odnosi se na područje Republike Hrvatske.

Fond nagrada sastoji se od:
1 x Priceless Croatia iskustvo (jedna ponuda) do maksimalne vrijednosti od 5.000 kuna prema izboru dobitnika.
Popis dostupnih iskustava Sudionici mogu pronaći na https://priceless.hr.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina na dan početka ovog natječaja.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Sudionik treba u komentaru objave koja najavljuje nagradni natječaj napisati koje Mastercard® Priceless Croatia iskustvo bi htio osvojiti i zašto baš to.

Oglasi

Jednog dobitnika nagradnog natječaja izabrat će stručni žiri na temelju kreativnosti odgovora. Dobitnik nagradnog natječaja bit će objavljen u roku od 7 (slovima: sedam) dana nakon završetka nagradnog natječaja, odnosno do 25.11.2019. godine u 17:00h na Facebook stranici https://www.facebook.com/Raiffeisen. U slučaju da se dobitnik ne javi u roku od 48 sati, organizator ima pravo proglasiti novog Dobitnika natječaja.

Za detaljna pravila i sudjelovanje klikni OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi