NaslovnicaDobitnici nagradne igreBIP-BIP BIPA nagradna igra za automobil Volkswagen T-CROSS

BIP-BIP BIPA nagradna igra za automobil Volkswagen T-CROSS

 

DOBITNICA NAGRADNE IGRE JE IVANA ZEBA

 

BIPA nagradna igra “BIP-BIP” održava se u svim BIPA prodavaonicama u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 15. veljače 2021 do 31. ožujka 2021.

Glavna nagrada je:
1 x automobil Volkswagen T-CROSS 1.0 TSI DSG Style vrijedan 177.720,63 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj BIPA prodavaonici ostvare kupnju proizvoda u iznosu od najmanje 150 kn bilo kojih proizvoda. Svi proizvodi moraju biti kupljeni na istom računu.

Nakon kupovine prijava u nagradnoj igri ostvaruje se slanjem SMS poruke sadržaja:
Ključna riječ, broj računa, ime i prezime, adresa te mjesto stanovanja
na broj 60054.
Primjer ispravne poruke:
BIPA 2806 /7581/2 Ivana Horvat, Jadranska avenija 2, 10000 Zagreb
Cijena slanja SMS poruke iznosi  2,40 kn s uključenim PDV-om te 1,92 kn bez PDV-a.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160 znakova, odnosno na 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č,ć,đ,š,ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke. Račun je potrebno sačuvati do završetka nagradne igre.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati neograničen broj puta. Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava. Ukoliko pošalje više prijava s istim brojem računa, prva poslana prijava s brojem računa ulazi u nagradnu igru dok se ostali ponovljeni SMS-ovi ili sa istim brojem računa neće uzimati u obzir. Jedan račun osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. Originalni račun kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre, te predočiti prilikom preuzimanja nagrade.

Izvlačenje dobitnika održat će se 9. travnja 2021. uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika imenovane od strane organizatora. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke primljene za vrijeme trajanja nagradne igre.

Ime dobitnika bit će objavljeno na stranici www.bipa.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja, a dobitnik nagrade bit će u roku od 8 dana obaviješten o osvojenoj nagradi.

Dobitnik nagrade može svoju nagradu podići u sjedištu priređivača BIPA d.o.o. u Zagrebu, Vodovodna 20/A, u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o osvojenoj nagradi, uz predočenje osobne iskaznice i originalnog računa prijavljenog u SMS poruci. Ako dobitnik nagrade ne preuzme u tom roku bit će ponovno obaviješten o dobitku i nagrade može preuzeti u roku od 14 dana od primitka dodatne obavijesti.

Za detaljna pravila BIPA nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE