NaslovnicaBesplatne nagradne igreBIPA nagradni natječaj za školarce za Garmin Star Wars Smartwatcheve

BIPA nagradni natječaj za školarce za Garmin Star Wars Smartwatcheve

BIPA nagradni natječaj traje u periodu od 03. rujna 2020 do 06. rujna 2020. godine do 23:59 sati na službenoj Facebook BIPA stranici (https://www.facebook.com/bipa.hrvatska), a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
3 x Garmin Star Wars Smartwatch

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju pitajte svoje školarce što za njih znači povratak u školske klupe i odgovore napišete pod komentarima objave nagradnog natječaja na BIPA Facebook stranici. Crteži, video, slikice, pjesmice – sve je dobrodošlo

Sudjelujući u nagradnom natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, pohrane i koriste isključivo u svrhu održavanja ovog nagradnog natječaja.
Organizator neće imati pristup korisnikovom Facebook ili Instagram profilu, niti će se koristiti i pristupati korisnikovim podacima na toj mreži, osim onih podataka koji su javno dostupni. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom sudionika iz natječaja.

Nagradit će se 3 najkreativnija odgovora. Dobitnici nagrada bit će objavljeni ispod objave 07. rujna 2020. nakon završetka nagradnog natječaja.
Dobitnici koji u roku 48 sati ne dostave podatke potrebne za preuzimanje nagrade gube pravo na nagradu, a organizator će proglasiti nove dobitnike.

Za detaljna pravila i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE