Oglasi

Bison poklanja 10.000 kn!

Oglasi

bison-ljepilo-nagradna-igra-2011Nagradna igra održava se svim prodajnim mjestima Peveca na području Republike Hrvatske u razdoblju od 01.10.2011. do 30.11.2011.

Pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju od 01.10.2011. do 30.11.2011. godine u bilo kojem Pevecu na području Republike Hrvatske kupe najmanje 1 proizvod iz asortimana BISON ili Air Max te ispune kupon u prodajnom mjestu te ga ubace u za to predviđene kutije u prodajnom mjestu. Na kuponu je potrebno navesti ime prezime, adresu, broj telefona te broj računa.

Svaki sudionik u nagradnoj igri s 1 računom može sudjelovati 1x. Jedna kupnja osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. Račun je potrebno čuvati do kraja nagradne igre jer se uz predočenje računa ostvaruje pravo na nagradu. U slučaju da je unutar jednog izvlačenja primjećeno da je isti račun sudjelovao s više od jednog kupona, kuponi postaju nevažeći.

Oglasi
Oglasi

Fond nagrada sastoji se od:
1x poklon bon u vrijednosti od 5.000 kn
5x poklon bonova u vrijednosti od 1.000 kn

Izvlačenje nagrada tj. poklon bonova održat će se 07.12.2011. u prostorima tvrtke Bolton Croatia, na adresi J.Lončara 9, ujutro u 10h.

Imena svih dobitnika nagrada bit će objavljena na web stranicama www.pevec.hr najkasnije do 15.12.2011.

U roku 7 dana od izvlačenja će dobitnici biti obaviješteni telefonskim i pismenim putem o načinu preuzimanja. Kao dokaz o kupovini barem jednog proizvoda iz Bison asortiman, dobitnik treba dati na uvid račun na kojem je naznačena kupovina u Pevecu. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba predočiti osobnu iskaznicu. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi