Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Bison nagradna igra održava se u prodajnim mjestima Peveca na području Republike Hrvatske u razdoblju od 15.4.2017 do 15.6.2017.

Nagradni fond sastoji se od:
1x Pevec potrošački bon u iznosu od 5.000 Kn
10x Pevec potrošački bon u iznosu od 1.000 Kn

Bison nagradna igra 2017 – kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju od 15.04.-15.06.2017. u bilo kojem prodajnom mjestu Peveca na području Republike Hrvatske kupe najmanje 1 proizvod iz Bison ili Air Max asortimana te pošalju SMS poruku s ključnom riječi BISON, osobnim podacima (ime, prezime, adresa) i brojem računa na broj 60060. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV uključen). SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te neispravnost mobilnih uređaja. Svaki sudionik u nagradnoj igri s 1 računom može sudjelovati 1x. Jedan račun osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. Brojevi računa koji se pošalju više od 1x, postaju nevažeći tijekom izvlačenja. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo sudionik koji je prvi prijavio taj broj računa. Jedna osoba može poslati neograničeni broj poruka, ali s različitim brojem računa. Račun je potrebno čuvati do kraja nagradne igre jer se uz predočenje računa ostvaruje pravo na nagradu.
Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Izvlačenje nagrada održat će se pod nadzorom tročlane komisije 20.06.2017. u prostorima tvrtke Bolton Croatia d.o.o, na adresi Karlovačka 2e, u Zagrebu, ujutro u 10h. Imena svih dobitnika nagrada bit će objavljena na web stranicama www.it1.hr najkasnije do 30.06.2017. Detalje u PDF-u možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi