Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Bobijev Foto nagradni natječaj traje od 1.10.2018. do 28.10.2018.

Nagradni fond uključuje:
1. mjesto: Smartphone Samsung S7 Edge G935F Zlatni (x1, vrijednost s PDV-om 3.704,91 kn)
2. mjesto: Smartwatch Samsung R760 GEAR S3 Frontier (x1, vrijednost s PDV-om, 1.999,90 kn)
3. mjesto: Sony bežične slušalice (x1, vrijednost s PDV-om 359,91 kn)
4. mjesto: Sony bluetooth zvučnik (x1, vrijednost s PDV-om 339,90 kn)
5.-10. mjesto: Bobi paket (x6, vrijednost s PDV-om 132,00 kn)

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje su korisnici društvene mreže Facebook i fanovi stranice Bobi, osim radnika Filir d.o.o., Vijeća Europe 36, 32000 Vukovar, te njihovih članova uže obitelji. Pravo sudjelovanja u foto nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj

Pravo sudjelovanja u foto nagradnom natječaju ostvaruje se na slijedeći način: svaki sudionik može sudjelovati u natječaju ako za vrijeme trajanja foto nagradnog natječaja pošalje fotografiju u poruci u inbox na Facebook stranici Bobi, pokazujući na koji način uživa u Bobi grickalicama i pokaže svoje gricka-lice.

Od svih objavljenih fotografija žiri sastavljen od 3 predstavnika, u sastavu: Martina Podhorski, Vanja Basarić, Ana Milas, koristeći diskreciono pravo pri čemu se prilikom odluke uzima u obzir kreativnost, originalnost i relevantnost poslanih fotografija, odabrat će fotografije koje će biti nagrađene.

Nagrade će dobitnicima biti uručene osobno, a dobitnici nagrada moraju se javiti na Facebook stranicu Bobi, u roku od 72h. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru na Facebook stranici u roku od 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata. U slučaju da dobitnik ne primi obavijest o dobivenoj nagradi, ili ne preuzme nagradu Organizator će obavijest ili nagradu poslati još jednom te ako dobitnik istu ponovno ne primi smatra se da isti ne želi preuzeti nagradu.

Za detaljna pravila i sudjelovanje klikni OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi