NaslovnicaBesplatne nagradne igreBraun nagradni natječaj: Braun&Pringles!

Braun nagradni natječaj: Braun&Pringles!

Za obavijest o novim adventskim kalendarima i darivanjima pratite naš Instagram profil @nagradneigrehr i Facebook stranicu NagradneIgreHR

Sve nagradne adventske kalendare pogledajte na stranici
www.nagradnaigra.com.hr/svi-adventski-kalendari-2023/

Trajanje:

Braun nagradni natječaj počinje 2.11.2023. godine u 00:00 sati i završava 27.11.2023. godine u 00:00 sati.

Nagrade:

  • 1 x Braun&Pringles poklon paket

Priređivač:

Nagradnu igru priređuje i organizira Senzacionalno.hr (Orbico d.o.o.), Koturaška cesta 69, HR-10090 Zagreb, Registar trgovačkih društava MB: 1377388, Trgovački sud u Zagrebu, OIB: 85611744662.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Svi punoljetni državljani Republike Hrvatske imaju pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju.

U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici organizatora niti članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Posjetiti brijaci.senzacionalno.hr
  2. Postaviti fotografiju s brkovima koji su najsličniji brkovima koje ima maskota na pakiranju Pringlesa. U obzir se uzimaju samo fotografije koje su zadovoljile sve uvjete natječaja.

Napomena

  • Na natječaj se može prijaviti jedna osoba samo jednom.
  • Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika, ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora.
  • Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Izvlačenje dobitnika

Prijave se primaju tijekom trajanja natječaja i trenutak objave ne utječe na izbor dobitnika. Kod odabira dobitnika, 30% ukupnih bodova donosi broj glasova osvojenih u natječaju, a 70% od ukupnih bodova donosi odluka stručnog žirija.

Objava dobitnika

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o osvajanju nagrade putem telefonskog poziva ili maila u roku od 2 dana od završetka natječaja. Ako se dobitnik ne javi u roku od 4 dana od trenutka objave, nagradu neće moći realizirati.

Preuzimanje nagrada

Organizator ima pravo zahtijevati od dobitnika nagrade, prije nego što dobije nagradu, predočenje dokaza o identitetu (osobni dokument s fotografijom). Također, ima pravo objaviti ime, prezime i prijavljeni materijal sudionika i/ili dobitnika na svojoj službenoj Facebook stranici i/ili Instagram profilu. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnik pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.brijaci.senzacionalno.hr/braun/braunpringles/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x