NaslovnicaVelikeCedevita nagradna igra: Osvoji Fiću u kafiću

Cedevita nagradna igra: Osvoji Fiću u kafiću

Trajanje:

Cedevita nagradna igra traje u periodu od 01.06.2022. do 31.07.2022. godine.

Nagrade:

 • 1 x Fiat 500 1.0 BSG Hybrid Dolcevita – sa naljepnicama za vozilo Fiat (u narančastoj boji)
 • 4 x mobitel Samsung Galaxy S22
 • 6 x Playstation 5
 • 10 x Garmin Vivoactive 4
 • 24 x Zalando poklon kartica pojedinačne vrijednosti 400 kn

Cedevita proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri sudjeluju pakiranja Cedevite 19g u HoReCa kanalu, s okusom: naranča, crvena naranča, limun, limeta,bazga & limun, uključujući i pakiranja koja su prigodno brandirana i proizvedena za potrebe nagradne igre.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri moogu sudjelovati potrošač stariji od 16 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj).

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava ATLANTIC CEDEVITE d.o.o. i njenih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i sa njima zakonski izjednačene osobe), niti druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri organiziranju i provođenju ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

 1. Kupite/naručite barem jedno pakiranje Cedevite 19 g koje je navedeno u pravilima
 2. Registrirajte se na stranici osvojificu.cedevita.com ako već nemate profil
 3. Upišite kod koji se nalazi s unutrašnje strane ambalaže proizvoda

VAŽNO!

 • Ako ambalaža koju ste dobili u kafiću za vrijeme trajanja nagradne igre ne sadrže nagradni kod, imate pravo, temeljem računa i prazne ambalaže (vrećice) Cedevite 19 g iz pravila, na dodjelu koda od strane organizatora s kojim će moći sudjelovati u nagradnoj igri. Pakiranje zajedno s računom se šalje na adresu: Atlantic Cedevita d.o.o., Planinska 15, 10 000 Zagreb isključivo poštom ili registriranom dostavnom službom, a u obzir za dodjelu nagradnog koda ulaze one pošiljke koje su na navedenoj adresi zaprimljene najkasnije 31.07.2022.
 • U slučaju da sudionik upiše neispravni isti ili različiti kod 5 puta (5 kriva unosa) zaredom bez obzira u kojem vremenskom periodu – a da mu aplikacija javi da je neispravan (krivi unos), nema pravo nadalje ukucavati kodove naredna 24 h, te se nakon toga njegov profil otključava za daljnji unos kodova. Isto vrijedi i za sljedeći niz krivih unosa (za svaki unos po 5 neispravna koda) – profil se zaključava, a nakon proteka 24 h profil se otključava i sudionik ima pravo dalje unositi ispravne kodove. Preporuka je da se sudionik nakon što se unese kriva numeracija kodova 4 puta, javi na [email protected]

Napomene

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri s ograničenim brojem prijava svakoga dana i to s različitom numeracijom ispravnih kodova.
 • Jedan sudionik može prijavljivati najviše 100 kodova unutar 24h za vrijeme trajanja nagradne igre.
 • Svaki pojedini kod može biti iskorišten samo jedanput, i računa se kao jedna prijava.
 • U slučaju da kod s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona, računala, tableta i ostalih uređaja s kojih se može pristupiti web stranici Cedevite) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Dnevna izvlačenja

U svakom pojedinom dnevnom izvlačenju sudjeluju sve uredno podnesene prijave do 23:59:59 h na dan prije dana izvlačenja, osim prijava po kojima je već osvojena nagrada u tom krugu.

Jedna fizička osoba u jednom dnevnom krugu izvlačenja može osvojiti samo jednu od nagrada.

Izvlačenje glavne nagrade

Izvlačenje glavne nagrade održat će se 01.08.2022.godine u 11:00 sati. U izvlačenju glavne nagrade sudjeluju sudjeluju i dobitni kodovi dnevnih nagrada kao i svi drugi kodovo poslano za vrijeme trajanja nagradne igre.

Objava imena dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 8 dana nakon svakog izvlačenja na Facebook stranici www.facebook.com/Cedevita.hr, web stranicama Cedevite www.cedevita.com i osvojificu.cedevita.com

Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi pisanim putem u roku 8 dana od izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz pravila imaju pravo preuzeti nagrade u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku uz predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave.

Dnevne nagrade se preuzimaju po dogovoru sa organizatorom.

1. nagrada, Fiat 500 se preuzima osobno, po dogovoru, kod organizatora, Atlantic Cedevita d.o.o. Planinska 15, 10 000 Zagreb

Pravila i sudjelovanje

Cedevita nagradna igra počinje 01.06.2022, a za pravila i prijavu posjetite www.cedevita.com/osvoji-ficu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE