NaslovnicaVelikeCedevita nagradna igra: Opremi sve za rituale CE!

Cedevita nagradna igra: Opremi sve za rituale CE!

Trajanje:

Cedevita nagradna igra traje u periodu od uključujući 01.02.2023. od 00:00 sati do uključujući 31.03.2023. do 24:00 sata.

Nagrade:

  • 3 x IKEA poklon karticu u vrijednosti 37.672,50 kn / 5000 € po pojedinoj kartici
  • 30 x Premium Visa Gold karticu izdavatelja PBZ Card-a s raspoloživim iznosom potrošnje od 500 € / 3.767,25 kn po pojedinoj kartici.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi pojedinci (fizičke osobe) stariji od 16 godina s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici stariji od 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici, vlasnici i uprava Atlantic Cedevita d.o.o. i njezinih povezanih društava, Agencije, članovi njihove uže obitelji (bračni drug, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonom izjednačene osobe) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre

PROIZVODI I PAKIRANJA

U nagradnoj igri sudjeluju Cedevita proizvodi pakiranja 200 grama, 455 grama ili 900 grama s okusom naranča, crvena naranča, limun, limeta, bazga & limun, kupljeni na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj koji u svom asortimanu imaju navedene Cedevita proizvode za vrijeme trajanje nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Kupite jedan ili više proizvoda opisanih u pravilima iznad na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanje nagradne igre. Dokaz o kupnji je račun dobiven na blagajni iz kojeg je razvidno da je kupljen proizvod iz pravila.

Broj računa i kontaktne podatke sudionika potrebno je prijaviti:

a) Na web stranici www.cedevita.com unosom sljedećih podataka: broj računa, ime i prezime, ulica kućni broj, poštanski broj, mjesto, broj telefona i e-mail adresa.
b) Slanjem SMS-a broj 60060 slanjem poruke sadržaja: CEDEVITA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj). Cijena SMS poruke je 0,32 € / 2,40 kn, PDV uključen.

Primljena SMS poruka koja nije potpuna jer ne sadrži neki od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje u nagradnoj igri pa će se takva prijava diskvalificirati iz nagradne igre i neće se uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, pri provjeri originala računa će isto biti utvrđeno te će takav dobitnik biti diskvalificiran iz nagradne igre i ne ostvaruje pravo na nagradu.

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Organizator ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade te ukoliko sudionik nema račun, Organizator će ga diskvalificirati iz nagradne igre i ne ostvaruje pravo na nagradu.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ali s različitim brojevima računa kao dokazom o kupnji proizvoda pravila.
  • Jedan račun može osigurati samo jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. U jednoj prijavi se može navesti samo jedan broj računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
  • Jedna osoba može osvojiti samo jednu od nagrada

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 03.04.2023. u sjedištu organizatora, Atlantic Cedevita d.o.o., Zagreb, Planinska 15.

U izvlačenju sudjeluju sve uredno podnesene i zaprimljene prijave do 23:59:59 h na zadnji dan trajanja nagradne igre (31.03.2023).

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada biti će objavljeni na web stranici cedevita.com/opremi-sve-za-rituale-ce i Facebook stranici https://www.facebook.com/cedevita.hr najkasnije 8 dana nakon izvlačenja, i to imenom i prezimenom te mjestom iz adrese prijave.
Zapisnik potpisan od svih članova komisije priređivač dostavlja Ministarstvu financija u roku od osam dana od izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik će o dobivanju nagrade biti kontaktiran na broj telefona koji je predao prilikom sudjelovanja, i to u roku od 8 dana od izvlačenja. Ako se dobitnika ne uspije kontaktirati u roku od 8 dana, Organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti račun, s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri. Ako bude potrebno, dobitnik će prije preuzimanja nagrade također morati javiti i eventualne druge osobne podatke u svrhu dodjele nagrade te predočiti osobnu iskaznicu. S dobitnicima nagrade sklopit će se po potrebi poseban ugovor ili izjava o preuzimanju nagrade.

Sve nagrade se šalju dostavnom službom na adresu dobitnika.

Prijava i pravila

Za sudjelovanje posjetite www.cedevita.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x