Oglasi
NaslovnicaVelikeCedevita nagradna igra: Opremi sve za rituale CE!

Cedevita nagradna igra: Opremi sve za rituale CE!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Cedevita nagradna igra traje u periodu od uključujući 01.02.2023. od 00:00 sati do uključujući 31.03.2023. do 24:00 sata.

Nagrade:

  • 3 x IKEA poklon karticu u vrijednosti 37.672,50 kn / 5000 € po pojedinoj kartici
  • 30 x Premium Visa Gold karticu izdavatelja PBZ Card-a s raspoloživim iznosom potrošnje od 500 € / 3.767,25 kn po pojedinoj kartici.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi pojedinci (fizičke osobe) stariji od 16 godina s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici stariji od 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici, vlasnici i uprava Atlantic Cedevita d.o.o. i njezinih povezanih društava, Agencije, članovi njihove uže obitelji (bračni drug, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonom izjednačene osobe) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre

Oglasi

PROIZVODI I PAKIRANJA

U nagradnoj igri sudjeluju Cedevita proizvodi pakiranja 200 grama, 455 grama ili 900 grama s okusom naranča, crvena naranča, limun, limeta, bazga & limun, kupljeni na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj koji u svom asortimanu imaju navedene Cedevita proizvode za vrijeme trajanje nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Kupite jedan ili više proizvoda opisanih u pravilima iznad na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanje nagradne igre. Dokaz o kupnji je račun dobiven na blagajni iz kojeg je razvidno da je kupljen proizvod iz pravila.

Oglasi

Broj računa i kontaktne podatke sudionika potrebno je prijaviti:

a) Na web stranici www.cedevita.com unosom sljedećih podataka: broj računa, ime i prezime, ulica kućni broj, poštanski broj, mjesto, broj telefona i e-mail adresa.
b) Slanjem SMS-a broj 60060 slanjem poruke sadržaja: CEDEVITA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj). Cijena SMS poruke je 0,32 € / 2,40 kn, PDV uključen.

Primljena SMS poruka koja nije potpuna jer ne sadrži neki od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje u nagradnoj igri pa će se takva prijava diskvalificirati iz nagradne igre i neće se uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, pri provjeri originala računa će isto biti utvrđeno te će takav dobitnik biti diskvalificiran iz nagradne igre i ne ostvaruje pravo na nagradu.

Oglasi

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Organizator ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade te ukoliko sudionik nema račun, Organizator će ga diskvalificirati iz nagradne igre i ne ostvaruje pravo na nagradu.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ali s različitim brojevima računa kao dokazom o kupnji proizvoda pravila.
  • Jedan račun može osigurati samo jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. U jednoj prijavi se može navesti samo jedan broj računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
  • Jedna osoba može osvojiti samo jednu od nagrada

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 03.04.2023. u sjedištu organizatora, Atlantic Cedevita d.o.o., Zagreb, Planinska 15.

U izvlačenju sudjeluju sve uredno podnesene i zaprimljene prijave do 23:59:59 h na zadnji dan trajanja nagradne igre (31.03.2023).

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada biti će objavljeni na web stranici cedevita.com/opremi-sve-za-rituale-ce i Facebook stranici https://www.facebook.com/cedevita.hr najkasnije 8 dana nakon izvlačenja, i to imenom i prezimenom te mjestom iz adrese prijave.
Zapisnik potpisan od svih članova komisije priređivač dostavlja Ministarstvu financija u roku od osam dana od izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik će o dobivanju nagrade biti kontaktiran na broj telefona koji je predao prilikom sudjelovanja, i to u roku od 8 dana od izvlačenja. Ako se dobitnika ne uspije kontaktirati u roku od 8 dana, Organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti račun, s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri. Ako bude potrebno, dobitnik će prije preuzimanja nagrade također morati javiti i eventualne druge osobne podatke u svrhu dodjele nagrade te predočiti osobnu iskaznicu. S dobitnicima nagrade sklopit će se po potrebi poseban ugovor ili izjava o preuzimanju nagrade.

Sve nagrade se šalju dostavnom službom na adresu dobitnika.

Prijava i pravila

Za sudjelovanje posjetite www.cedevita.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x