NaslovnicaIzdvojenoCedevita nagradna igra: Preko CE do poklon kartice od 50 eura

Cedevita nagradna igra: Preko CE do poklon kartice od 50 eura

Trajanje:

Nova Cedevita nagradna igra traje od 15.03.2023. do 30.04.2023. u 19:59 sati.

Čuvaj kodove koje u međuvremenu pronađeš u vrećicama, registriraj se na vrijeme i uživaj u omiljenim okusima svoje Cedevite

Nagrade:

  • 564 x POTROŠAČKA KARTICA DINERS CARD CLUB U POJEDINAČNOJ VRIJEDNOSTI OD 50 € / 376.73 KN (PDV uključen) s rokom važenja kartice zaključno s 30.4.2024.godine.

Nagrade nisu zamjenjive za novac, druge nagrade ili usluge, niti su prenosive na druge osobe.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri može sudjelovati svaka fizička osoba starija od 18 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj).

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici ATLANTIC CEDEVITE d.o.o. i njenih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i sa njima zakonski izjednačene osobe), zaposlenici Ugovornog partnera Organizatora NETGEN d.o.o., niti druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri organiziranju i provođenju ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

  1. U bilo kojem ugostiteljskom objektu ostvarite kupnju barem jednog pakiranja Cedevite 19g u kojem se nalazi nagradni kod
  2. Registrirajte se na www.cedevita.com/osvoji-karticu
  3. Kreirajte korisnički račun s podacima: ime i prezime, država, grad, adresa i kućni broj, datum rođenja, broj mobilnog telefona, e-mail, kreirajte lozinku te preko poveznice koju primite e-mailom potvrdite svoju registraciju
  4. Nakon što jednom kreirate korisnički račun, prijavljujete se u web aplikaciju na www.cedevita.com/osvoji-karticu i unesite kod
  • Prilikom svake sljedeće naručene Cedevite, korisnik unosi kodove u aplikaciji bez potrebe za novom registracijom.
  • Broj unosa kodova po jednom sudioniku je ograničen na 100 unosa kodova dnevno (unutar 24 sata), odnosno jedna osoba može unijeti kroz cijeli period trajanja nagradne igre najviše 4700 kodova.
  • Jedna osoba može biti dobitnik najviše 3 puta za vrijeme trajanja ove nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenja se vrše svaki sat u periodu od 09:00h do 20:00h svakog dana trajanja nagradne igre (15.03.2023.-30.04.2023.).

Prvo izvlačenje dobitnika je 15.03.2023. u 09:00h, i tako svakih sat vremena do 20:00h, svakim danom za vrijeme trajanje nagradne igre, a zadnje izvlačenje je 30.04.2023. u 20:00h.

Sudionici mogu unositi kodove 24h (aplikacija se neće zaključavati), uz dnevno ograničenje od 100 unosa kodova dnevno.
U svakom izvlačenju sudjeluju kodovi isključivo uneseni unutar tog kruga izvlačenja. Nakon izvlačenja dobitnika za taj krug, ti kodovi prestaju važiti i više ne sudjeluju u daljnjim krugovima izvlačenja, odnosno nakon izvlačenja kreće novi krug prijava.

Objava dobitnika

Nakon svakog automatskog izvlačenja, ime i prezime dobitnika će automatski biti objavljeno na web stranici https://www.cedevita.com/osvoji-karticu i web stranici Cedevite www.nagradnaigra.cedevita.com

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi pisanim putem u roku 5 radnih dana od dana objave dobitnika na navedenim web stranicama.

Tom prilikom izvršiti će se provjera podataka i zatražiti dodatan osobni podatak (OIB), te po potrebi predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave za potrebe izdavanje same nagrade (Diners Club kartica). Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade, na zahtjev Organizatora, dužan predočiti račun s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri.
Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila trebaju preuzeti nagrade u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku.

Ako dobitnik u navedenom roku ne podigne nagradu, Organizator ili njegov ugovorni partner ESRTE CARD CLUB d.o.o. će pisanim putem obavijestiti dobitnika te mu odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.cedevita.com/osvoji-karticu

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x