Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreCedevita - Reci tako kako je

Cedevita – Reci tako kako je

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Cedevita nagradni natječaj traje u periodu od 22.05.2023. od 00:00h do 22.06.2023. do 19:59h.

Nagrade:

 • 1 x bon 300€ za Ryanair i paket Cedevita vitamin water
 • 2 x Cedevita madrac na napuhavanje za plažu i paket Cedevita vitamin water
 • 3 x 3 paketa Cedevita vitamin water

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju može sudjelovati svaki punoljetni potrošač (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj).

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava organizatora ili agencije i njihovih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe), niti druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri organiziranju i provođenju ovog nagradnog natječaja.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Kupnja proizvoda Cedevita nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Oglasi
 1. Prijava se putem web stranice www.recitakokakoje.com najkasnije do 22.6.2023 do 19:59
 2. U sklopu prijave potrebno je odabrati frazu iz izbornika u obrascu, te za nju na što kreativniji i originalniji način napisati odgovarajući opis ili objašnjenje na temu “Reci tako kako je” i što odabrana zapravo fraza znaći
 3. Unijeti obvezne osobne podatke

Napomene:

 • Svaki sudionik smije sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava.
 • U slučaju da sudionik prijavu podnosi više puta, može biti nagrađen samo jedan put, stoga se samo najbolja prijava uzima u obzir tijekom postupka odabira.

Odabir dobitnika

U nagradnom natječaju organizator će odabrati 6 dobitnika i podijeliti svakomu jednu nagradu.

Odabir dobitnika među pristiglim prijavama vršit će komisija koju čine sveukupno 3 predstavnika organizatora i agencije.

Komisija će procijeniti usklađenost s imidžem i vrijednostima brenda Cedevita vitamin water te sadržajnu kvalitetu tumačenjaKomisija će kod procjene uzeti u obzir sljedeće kriterije:

 1. Originalnost sadržaja
 2. Kreativnost
 3. Kvaliteta i jasno komuniciranje
 4. Faktor originalnosti i iznenađenja
 5. Poruka koja se šalje

Objava dobitnika

Imena 6 dobitnika bit će objavljena 22.6.2023. na web stranici www.recitakokakoje.com

Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni putem email adrese najkasnije u roku 8 dana po zaključenom odabiru sa strane organizatora.

Dobitnici nagrade, koji ispunjavaju uvjete iz ovih Pravila, bit će pozvani na preuzimanje nagrade od Organizatora najkasnije 8 dana nakon objave dobitnika na web stranici https://recitakokakoje.com

Dobitnik mora dostaviti Organizatoru sve potrebne podatke za dodjelu nagrade (adresa prebivališta koja mora biti na teritoriju Republike Hrvatske) u roku od 7 dana od primitka poziva na preuzimanje nagrade koju je poslao Organizator. U suprotnom, smatra se da se dobitnik odrekao nagrade i Organizator može odabrati drugog dobitnika.

Ako su organizatoru potrebne neke dodatne informacije zbog nagrade, dobitnik ih mora dostaviti u roku od 5 radnih dana od dana primitka poziva za dostavu podataka, u suprotnom Organizator ima pravo ne dodijeliti nagradu tom dobitniku i ima pravo da odabere drugog dobitnika.

U slučaju da dobitnik ne preuzme nagradu ni nakon naknadnog roka, gubi pravo na nju i u njemu definirane nagrade.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje i pravila posjetite www.recitakokakoje.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x