Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

cvijetni-centar-nagradna-igra-vodimo-vas-na-odmor-iz-snova

Uz ostvarenu kupnju u vrijednosti iznad 200 kuna u bilo kojoj trgovini u Centru Cvjetni dobivate priliku osvojiti  ekskluzivni Wellness vikend za dvoje u najluksuznijem opatijskom hotelu Milenij!
Opustite se i regenerirajte uz dozu luksuza u Royal Spa wellnessu hotela Milenij čiji je zaštitni znak austro-ugarska carica Sisi kao simbol moderne I njegovane žene koja je veliku pažnju posvećivala svome izgledu. Baš kao nekada carica Sisi, danas vama ostavljamo mogućnost da se osjećate kraljevski uz wellness tretmane u Royal Spa wellnessu hotela Milenij:

1.) Sisi SHAPE UP – cilj tretmana je mršavljenje i poboljšanje tonusa čitavoga tijela, posebno se preporuča u proljetnim mjesecima
2.) Sisi BEAUTY – tretmani pomlađivanja i regeneriranja kože, koje je i Sisi prakticirala, uz jedinstveni koktel ozonizirane vode za pomlađivanje čitavoga tijela; pogodan za jesensko-zimske mjesece
3.) Sisi RELAX – opuštajući tretmani za relaksaciju tijela, oslobađanje od stresa i punjenja životnom energijom, preporuča se za proljetno-ljetne mjesece

U nagradnoj igri „Kupuj i odmori“ mogu sudjelovati svi građani koji u razdoblju od 5. do 15. listopada u bilo kojoj trgovini Centra Cvjetni obave kupnju u minimalnoj vrijednosti od 200 kuna. Za svaku obavljenu kupnju iznad 200 kuna na blagajni ćete dobiti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Na kupon je potrebno upisati ime i prezime, adresu i telefon, a nakon toga ispunjeni kupon treba ostaviti na blagajni.

S obzirom da svaki kupac tijekom trajanja nagradne igre može ispuniti neograničen broj kupona veći broj kupnji iznad 200 kuna povećava mogućnost osvajanja wellness vikenda.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 15. listopada u Centru Cvjetni u 12 sati. Nagrada će biti javno izvučena između svih pristiglih kupona.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskim stranicama Centra Cvjetni na adresi www.centarcvjetni.hr i na našoj Facebook stranici www.facebook.com/CentarCvjetni.

Pravila nagradne igre “Kupuj i osvoji” možete pročitati OVDJE.

Gdje Vas vodimo?

Hotel Milenij jedan je od najluksuznijih opatijskih hotela koji se nalazi u samom centru Opatije, uz prekrasni park i crkvu Sv. Jakova s jedne strane, te najpoznatije opatijsko šetalište Lungo mare dugo 12 kilometara s druge strane.

U svojih 99 stilski i luksuzno uređenih soba i apartmana hotel gostima nudi odmor u opuštajućoj atmosferi s pogledom na jedan od najpoznatijih opatijskih simbola – djevojku s galebom. Gostima na raspolaganju stoji Royal Spa wellness čiji zaštitni znak je austro-ugarska carica Sisi kao symbol moderne I njegovane žene koja je veliku pažnju posvećivala svome izgledu.

Royal Spa wellness raspolaže sljedećim sadržajima: bazen sa staklenom kupolom koja se preko ljeta otvara, jacuzzi na wellness terasi, finska sauna, turska kupelj, ekskluzivna solna sauna s rasul tretmanima, relax zona s grijanim opuštajućim klupama I ležajevima, ekskluzivni cardio fitness s najmodernijim spravama i jedinstvenim pogledom na park Sv. Jakova.

Uz sadržaje gosti se mogu relaksirati uz veliki broj tretmana koji ispunjavaju želje i očekivanja svakoga gosta. Hotelski restoran Argonauti gostima nudi mediteranska jela spravljena od svježih I zdravih namirnica. Restoran Sv. Jakov gostima nudi mesne i riblje specijalitete u svom luksuznom ambijentu i prekrasnom ugođaju uz park i crkvu Sv. Jakova.

U sklopu hotela nalazi se i najpoznatija opatijska kavana Wagner u kojoj gosti mogu kušati odlične domaće kolače i slastice, kao i ručno rađene čokoladne praline Milenij Choco.

Više informacija o Hotelu Milenij možete pronaći OVDJE.

Najnovije nagradne igre

Oglasi