NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloCiak nagradna igra 2021: Kupi i osvoji!

Ciak nagradna igra 2021: Kupi i osvoji!

Trajanje:

Ciak nagradna igra 2021 traje u periodu od 01.11.2021. do 31.01.2022. u ponoć i održava se na svim prodajnim mjestima Ciak AUTO d.o.o. uključujući i web shop.

Nagrade:

 • 1 x Laptop ASUS ROG Strix G15
 • 4 x Samsung Galaxy S21+ 5G 8GB/256GB
 • 3 x iRobot Roomba Combo R1138
 • 5 x Samsung Galaxy Watch 4

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u CIAK Starter nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja

U razdoblju od 01.11.2021. do 31.01.2022. kupnjom CIAK Starter proizvoda definiranih pravilima nagradne igre na prodajnim mjestima C.I.A.K. Auto i kroz CIAK Starter mrežu servisnih i prodajnih partnera.

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi iz asortimana robne marke CIAK linije akumulatora i baterija:

CIAK Starter, CIAK Starter ASIA , CIAK Starter EXTREME, CIAK Starter AGM START–STOP, CIAK Starter EFB, CIAK Truck HEAVY DUTY, CIAK Truck EFB, CIAK Starter TRACTOR PROFI, CIAK Starter LAWN TRACTOR, CIAK Starter MOTO AGM, CIAK Starter MOTO, CIAK Atlantis, CIAK Atlantis PREMIUM, CIAK Atlantis PREMIUM AGM, CIAK Solar, CIAK Traction.

Svaki sudionik može sudjelovati onoliko puta u nagradnoj igri koliko ima različitih računa na kojima je vidljiva ostvarena kupovina iz robne marke CIAK akumulatora i baterija.

Način prijave

Nakon obavljenje kupovine potrebno je napraviti prijavu na jedan od dva načina:

 1. Slanjem SMS poruke na broj 60060, sljedećeg sadržaja: CIAK, broj računa, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, mjesto stanovanja i poštanski broj).
  Popunjavanjem niže dostupnog internet obrasca sa sljedećim podacima: broj računa, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broj mobitela ili telefona.
  Cijena slanja jedne poreuke iznosi 2,40 kn (uključen PDV)
  ili
 2. Prijavom putem internet obrasca na stranici www.ciak-starter.hr

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 10.02.2022 s početkom u 12 sati u sjedištu priređivača na adresi ornjostupnička 96, 10255 Gornji Stupnik.

Jedna osoba može osvojiti jednu nagradu.

Objava imena dobitnika i preuzimanje nagrada

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena na stranici priređivača www.ciak-starter.hr u toku od 8 dana od dana izvlačenja.

Dobitnici nagrada biti će telefonskim i pisanim putem obaviješteni o osvojenoj nagradi u roku od 8 dana nakon izvlačenja.

Dobitnici svoje nagrade preuzimaju osobno u sjedištu priređivača na adresi ornjostupnička 96, 10255 Gornji Stupnik zuz predočenje osobne iskaznice i orginala računa.

U slučaju da dobitnik ima prebivalište izvan zarebačke županije istome će nagrada biti uručena preporučenom poštom uz povratnicu na adresu koja je navedena u prijavi.

Pravila i prijava

Ciak nagradna igra 2021 traje do 31.01.2022., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE