Oglasi

Čipi Čips nagradna igra 2019: Avantura te čeka, s Čipi Čipsom oko svijeta

NaslovnicaIzdvojenoČipi Čips nagradna igra 2019: Avantura te čeka, s Čipi Čipsom oko...

Čipi Čips nagradna igra provodi se od 15. listopada 2019. do 1. prosinca 2019. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Putovanje po izboru u vrijednosti do 25.000 kuna. Nagrada se preuzima u obliku poklon bona vrijednosti 25.000 kuna koji dobitnik može iskoristiti u putničkoj agenciji. Poklon bon se može koristiti u roku godine dana od izdavanja i nije ga moguće iskoristiti samo za kupnju avio karata (moguće je samo ako se uz avio karte rezervira i usluga smještaja te ulaznica)
2 x Samsung Galaxy S10 vrijednosti 6.999,00 kuna
25 x 2 povratne karte za FlixBus putovanje u Hrvatskoj u vrijednosti do 500,00 kuna za obje karte
100 x Čipi Čips poklon paket vrijednosti 125,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koje pakiranje Čipi Čips 150g.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: CIPI CIPS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispunjavanjem Internet obrasca na www.adriasnack.eu (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 2. prosinca 2019. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.adriasnack.eu Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem nagrade.
Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE