Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

City Center One nagradna igra povodom početka školske godine traje od 26.08.2019. u 7:00 h i traje do 15.09.2019. u 23:59:59 h, a odvija se na svim prodajnim mjestima unutar trgovačkog centra City Center one Zagreb West i East.

Nagradni fond uključuje:
Automobil Ford Focus C519 Mood 1.00 Eco Boost 100KS 5V u iznosu od 117.436,24 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji u proteklih godinu dana nisu osvojili nagradu u bilo kojoj od nagradnih igara Priređivača te koji za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu unutar trgovačkog centra City Center one Zagreb West i East ostvare kupovinu u vrijednosti od najmanje 50,00 kuna. Sudjelovanje u nagradnoj igri kupac ostvaruje:
slanjem SMS poruke sadržaja CITY, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i kućni broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen. Primjer slanja SMS poruke: CITY, 800/15/1, Ivo Ivic, Palmoticeva 80, Zagreb.
ili
ispunjavanjem obrasca na stranici www.citycenterone
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka i prijava putem Internet obrasca. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika će se održati 16.09.2019. u 11 h a u izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke i Internet prijave pristigle od 26.08.2019. u 7:00 h do 15.09.2019. u 23:59:59 h.

Ime i prezime dobitnika nagradne igre bit će objavljeno na Internet stranici Priređivača nagradne igre www.citycenterone.hr. Dobitnik nagrade bit će obaviješten SMS porukom o dobitku nagrade u roku od 1 (jednog) dana od dana izvlačenja. Dobitnik će o dobitku biti obaviješten u roku od jednog (1) dana od izvlačenja. U slučaju da Priređivač nagradne igre nije uspio kontaktirati dobitnika nagrade, pokušat će ga kontaktirati u roku od pet (5) dana od nagradnog izvlačenja na broj mobitela. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od pet (5) dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od dva (2) dana od dana primitka dodatne obavijesti. Dobitnik je dužan svoj identitet, prilikom preuzimanja nagrada, potvrditi vlastitom osobnom iskaznicom.
Detaljna pravila City Center One nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi