Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

U svakom od CIty Center One West/East/Split traje zasebna nagradna igra i to 13.07.2020. u 7:00 h i traje do 09.08.2020. u 23:59:59 h, a odvija se na svim prodajnim mjestima unutar svakog trgovačkog centra City Center one.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Republike Hrvatske koji u proteklih godinu dana nisu osvojili nagradu u bilo kojoj od nagradnih igara priređivača te koji za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu unutar trgovačkog centra City Center one ostvare kupovinu u vrijednosti od najmanje 100,00 kuna.

U svakoj nagrandoj igri nagrade su:
– električni bicikl, Torpado E-City T210 Eolo u iznosu od 8.249,17 kn
– električni romobil, Legoni Alpha 6.6 u iznosu od 1.600,13 kn

Sudjelovati se možete s jedinstvenim računom u minimalnom iznosu od 100 kn, a prijavu u nagradnu igru možete napraviti na jedan od 2 načina:
1. SMS prijava
pošaljite SMS poruku sadržaja CITY SPLIT/WEST/EAST, broj računa, ime i prezime te adresu (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2.Online prijava u kojoj se ispunjava online nagradni obrazac
Za prijavu na City Center West stranici klikni OVDJE
Za prijavu na City Center East stranici klikni OVDJE
Za prijavu na City Center CITY SPLIT stranici klikni OVDJE

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka i prijava putem Internet obrasca, a svaki pojedini račun dozvoljeno je prijaviti samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno prijavljen od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Sve prijave zajedno s brojem računa, imenom i prezimenom te adresom zaprimljene putem SMS poruke ili Internet obrasca ulaze u izvlačenje. Izvlačenje će se odvijati putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika će se održati 10.08.2020. u 11 h u svakom od City Cener One centara, a u izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke i internet prijave pristigle od 13.07.2020. u 7:00 h do 09.08.2020. u 23:59:59 h.

Ime i prezime dobitnika nagradne igre bit će objavljeno na Internet stranici priređivača nagradne igre www.citycenterone.hr.
Dobitnik nagrade bit će obaviješten SMS porukom o dobitku nagrade u roku od 1 dana od dana izvlačenja.

Za detaljna pravila u PDF-u kliknite na sljedeće linkove
City Center West     
                                           City Center East
City Center CITY SPLITNajnovije nagradne igre

Oglasi