NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineCity Center one nagradni natječaj 2021: Uskršnja aktivacija Pronađite razlike

City Center one nagradni natječaj 2021: Uskršnja aktivacija Pronađite razlike

City Center one nagradni natječaj traje od 29.3.2021 do 3.4.2021

Svaki City Center one ima posebna pravila i donosimo kratki pregled zajedničkih pravila, a za detaljna pravila posjetite linkove na pravila svakog od City Center one.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju sve fizičke osobe starije od 18 godina

Svaki posjetitelj u razdoblju od 29. ožujka do 3. travnja 2021., može pristupiti interaktivnom Citylightu postavljenom u jednom od City Center one u periodu od 9:00h do 20:59h i odigrati kviz ‘Uskršnja aktivacija Pronađite razlike’ koristeći touchscreen, nakon čega ostvaruje pravo registracije i plasman na rang ljestvici.

Ukupan nagradni fond sastoji se od:
6 x 500 kuna u poklon bonovima City Centera one

Plasman na rang ljestvici temelji se na vremenu utrošenom na pronalazak 6 razlika na vizualima prikazanima na ekranu.
U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji niti zaposlenici prodajnih, uslužnih i ugostiteljskih prostora u City Centeru one, kao ni zaposlenici Tehničkog izvođača ili članovi njihove uže obitelji.

Za vrijeme trajanja kviza, od 29. ožujka do 3. travnja svaki dan bit će odabran novi dobitnik, ukupno 6 dobitnika. Poklon bon City Centera one u vrijednosti od 500 kuna ostvaruje prvoplasirani igrač na rang listi nakon završetka nagradnog natječaja toga dana, odnosno igrač koji za vrijeme trajanja natječaja u tom danu ima najbolje odigrano vrijeme.

Dobitnik će biti obaviješten o nagradi najkasnije 7 dana od završetka natječaja putem e-mail adrese koju je ostavio/la u prijavi za Natječaj. Kako bi preuzeo/la nagradu, dobitnik se mora javiti povratno na mail u roku od 7 dana od kontaktiranja Priređivača. Ako se dobitnik ne javi u navedenom roku, odabire se novi dobitnik – sljedeći korisnik na rang listi. Ime i prezime dobitnika nagrade biti će objavljeno u članku na web stranici City Centera one

Pravila City Center one West

Pravila City Center one East

Pravila City Center one Split

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE