Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

City Center one slavi rođendan, stoga posjetitelje očekuju super popusti, zanimljiv zabavni program i fenomenalan nagradni natječaj! Svratite u City Center one u razdoblju od 8. do 14. listopada, obavite shopping u vrijednosti od 50 kuna na jedinstvenom računu i pokažite spretnost u igranju igrice jer vas očekuju vrijedne nagrade.

Naime, na posebnom rođendanskom ormaru u svome City Centeru one, uz predočenje računa u iznosu od minimalno 50 kuna iz bilo koje trgovine City Centera one u razdoblju od 8. do 14. listopada, možete zaigrati odličnu igricu i pokazati brzinu i spretnost. Na raspolaganju vam stoji 45 sekundi tijekom kojih morate skupiti što veći broj žutih poklona s crnom vrpcom koji padaju s vrha ekrana, a one crne izbjegavajte jer donose negativne bodove. Pred vama nije lak zadatak, ali ne brinite – imate dva pokušaja: prvi, testni, u kojemu isprobavate igricu te drugi, pravi, nakon kojega unosite svoje podatke kojima se plasirate na rang ljestvici.

Za tri najspretnija igrača spremne su odlične nagrade! Prvoplasirani osvaja poklon bonove City Centera one u vrijednosti od 10.000 kuna, drugoplasirani u vrijednosti od 5.000 kuna, a trećeplasirani u vrijednosti od 3.000 kuna. Idealno za jesenski shopping, zar ne?

Ovo je prilika koja se ne propušta. Svratite u shopping, sačuvajte račun i okušajte sreću kod rođendanskog ormara!

Pravila nagradnog natječaja potražite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi