NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloCoca-Cola i Adria Oil nagradna igra: Summer Music

Coca-Cola i Adria Oil nagradna igra: Summer Music

Trajanje:

Nagradna igra Adria Oil počinje 10.07.2023. u 00:01 i završava 10.08.2023. u 23:59.

Nagrade:

  • 1 x 3 VIP karte za Sonus festival
  • 3 x JBL GO 3 prijenosni bežični zvučnik
  • 3 x Fujifilm-Instax mini fotoaparat + foto papir

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Adria Oil d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji. Nagrada igra vrijedi samo za krajnje kupce, odnosno ne vrijedi za poslovne partnere, točnije za R1 račune ili otpremnice.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojoj benzinskoj postaji Adria Oil obaviti kupnju od minimalno 2 komada Coca-Cole 0,5L ili više (po jednom računu)
  2. Originalni račun slikati i poslati na e-mail adresu [email protected] s brojem računa u naslovu e-maila, zajedno s osobnim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj mobitela)

Može se sudjelovati neograničen broj puta, ali osvojiti samo 1 nagradu

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 11.08.2023. u prostorijama uprave priređivača. Svi važeći e-mailovi bit će isprintani te će se nasumično odabrati pobjednici. Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija i prisustvovati će javni bilježnik.

Objava dobitnika

Rezultati nagradne igre bit će objavljeni u roku od 5 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.adriaoil.hr. Javna objava rezultata bit će uklonjena u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe objave.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku i načinu i mjestu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 15 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan identificirati se putem važeće identifikacijske isprave (osobne iskaznice ili putovnice).

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba.

Pravila

Za prijavu računa/sudjelovanje pošaljite e-mail na adresu [email protected]

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x