Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Finalno izvlačenje je 02.10.2017 ali dobitnici glavne nagrade neće biti poznati odmah.
Pratite nas putem Facebooka kako bi vas obavijestili kada budu objavljena imena svih dobitnika.
Svi dosadašnji dobitnici Coca-Cola nagradne igre se nalaze OVDJE

Najnoviju Coca-Cola nagradnu igru možete pronaći na stranici
https://nagradnaigra.com.hr/tag/coca-cola/

.

Coca Cola nagradna igra 2017 započinje 15. svibnja 2017. godine u 00:00 sati i traje do 02. listopada 2017. godine u 16:00 sati.


Nagradni fond uključuje
:
1 x Glazbeno putovanje u London (avio karta, smještaj), razgledavanje i karte za koncert – sve to za 2 osobe
5 x Samsung Galaxy S7
5 x Koowheel hoverboard
10 x godišnja pretplata na Pickbox
5 x Shooster bon od 1000 kn
50 x vožnja Uberom do 100 kn
5 x Playstation VR naočale
5 x Sportina bon vrijednosti 1000 kn
5 x Marx bon vrijednosti 1000 kn
50 x Cinestar “kino za ekipu” – paket 3 Cinestar ulaznice za 2D projekciju, male kokice i mala Coca-Cola

Coca Cola nagradna igra 2017 – kako sudjelovati?

Nagradna se igra odnosi na Coca-Colu, Coca-Colu zero, Fantu naranču i Sprite u pakiranju 0,5 L PET koji su obilježeni promocijskom naljepnicom (etiketom) i promocijskim zatvaračima.
Promocijske naljepnice mogu se prepoznati po promocijskoj poruci otisnutoj na prednjoj strani naljepnice: Shake&Take 2.0 Promocijski su zatvarači bijele boje i mogu se prepoznati po promocijskoj poruci otisnutoj na površini zatvarača: Pogledaj ispod zatvarača.

Da bi stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri potrebno je da sudionici preuzmu aplikaciju Shake&Take 2.0 sa App storea ili Google Playa, registriraju se te unesu tri (3) koda koji se nalaze ispod promocijskog zatvarača Coca-Cole, Coca-Cole zero, Fante naranče i Spritea u pakiranju od 0,5L. Nakon unošenja drugog koda u aplikaciji će biti potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri navesti ime i prezime, adresu stanovanja, datum rođenja, grad, poštanski broj, broj mobitela i e-mail adresu. Svi sudionici koji su unijeli tri (3) koda s opisanih promotivnih pakiranja Coca-Cole, Coca-Cole zero, Fante naranče i Sprite 0,5L ulaze u mjesečno izvlačenje. Potrošači koji unesu 3 (tri) koda, ali ne upišu sve navedene podatke, biti će diskvalificirani iz nagradnog izvlačenja i bit će izvučen novi dobitnik s potpunim podacima. U svakom pojedinom izvlačenju može se sudjelovati s maksimalno 9 kodova, svi ostali poslani kodovi se brišu i ne ulaze u naredna izvlačenja. Kodovi su jedinstveni i sastoje se od 8 znakova (brojke i slova) te se nalaze otisnuti ispod promocijskoga zatvarača na proizvodu Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta naranča i Sprite od 0,5 L PET pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri sukladno članku 4. ovih Pravila. Na pojedinom proizvodu koji sudjeluje u nagradnoj igri nalazi se jedan (1) kod. Svaki kod može biti upotrijebljen samo jednom. Ako se kod upotrijebi više puta, u obzir će se uzeti samo prvi unos koda, a svi će se naknadni unosi istoga koda zanemariti.
Izvlačenja dobitnika održavat će se sljedećim danima:
29.05.2017. u 16:00 sati
26.06.2017. u 16:00 sati
31.07.2017. u 16:00 sati
28.08.2017. u 16:00 sati
02.10.2017. u 16:00 sati

Da bi mogli primiti ili preuzeti nagradu, svi dobitnici moraju sačuvati izvornu SMS potvrdu o osvojenoj nagradi te je na zahtjev pokazati Priređivaču i/ili osobi koju on odredi uz prikaz osobne iskaznice. Dobitnici će primiti SMS potvrdu da su osvojili nagradu. Dobitnici nagrada će biti obaviješteni o nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnika će dodatno, uz obavještavanje pisanim putem (SMS potvrdom), nazvati operateri promocijske infolinije Priređivača da ih obavijeste o dobivenoj nagradi i o tome kako će moći preuzeti nagradu.Najnovije nagradne igre

Oglasi