NaslovnicaDobitnici nagradne igreCoca-Cola nagradna igra: Coca-Cola i Petrol te nagrađuju!

Coca-Cola nagradna igra: Coca-Cola i Petrol te nagrađuju!

Nova Romerquelle nagradna igra 2021 traje do 8.8.2021, a za pravila kliknite OVDJE

Dobitnici Coca-Cola nagradne igre u Petrolu  su navedeni OVDJE

Coca-Cola nagradna igra od 17.5.2021. u 00.00.00 i traje do 17.6.2021. u 23.59.59.

Nagrade su:
4 x Hisence TV
30 x Coca-Cola nogometne lopte

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zatim zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u Promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) te ujedno zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre.

Maloljetne osobe starije od 16 godina imaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu sa zakonskim odredbama.

Nagradna se igra se priređuje i provodi u prodajnim mjestima PETROL d.o.o.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi Priređivača iz kategorije gaziranih i negaziranih pića, i to:
Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola no sugar s okusom limuna, Fanta, Sprite, Schweppes Tangerine, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water, Fuze Tea, Cappy, Romerquelle, Powerade i Aquarius, sva pakiranja u plastičnoj (PET) ambalaži.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godina koje od 17. svibnja do 17. lipnja 2021. u sklopu Promocije za nagrađivanje vjernosti potrošača „Coca-Cola i Petrol te nagrađuju!“ koja počinje 17. svibnja 2021. i traje do 17. lipnja 2021. ili do isteka zaliha poklona, pošalju SMS poruku s ključnom riječi PETROL i brojem računa na 60141. Cijena SMS poruke je 2,40kn s PDV-om, ili 1,92kn bez PDV-a.

Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati samo pod svojim imenom i prezimenom te sudjelovanjem u nagradnoj igri potvrđuje da su svi navedeni osobni podaci isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s ovim Pravilima. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 21.6.2021. godine., a održati će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1. Ivlačenju će prisustvovati tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, OIB: 12385860076 koje za Priređivača tehnički provodi nagradnu igru, kako bi se osigurala ravnopravnost sudjelovanja i jednaka mogućnost dobitka svih sudionika. O tijeku će se izvlačenja voditi zapisnik koji se dostavlja Ministarstvu financija u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Dobitnici nagradne igre bit će izvučeni metodom slučajnog odabira s pomoću računalnog sustava. Svi sudionici koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri ulaze u računalnu bazu, a dobitnici nagradne igre bit će iz iste izvučeni metodom slučajnog odabira pomoću računalnog sustava/aplikacije.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Dobitnike će nagrada priređivač obavijestiti o osvojenoj nagradi isanim i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS prilikom registracije u promociji radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Dobitniku nagrade ista se dostavlja od strane priređivača u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio Priređivača telefonskim putem, na trošak Priređivača, putem dostavne službe koju je Priređivač odredio. Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Priređivač može tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod koji je naveden u pravilima nagradne igre kao dokaz prije dostave odnosno preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Nova Coca-Cola reklama u kojoj je Luka Modrić: “Coca-Cola: Uz pravu ekipu sve je moguće”

Za detaljna pravila Coca-Cola nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE