Coca-Cola nagradna igra: Coca-Cola i Petrol te nagrađuju!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola nagradna igra: Coca-Cola i Petrol te nagrađuju!
Oglasi

 

Nova Romerquelle nagradna igra 2021 traje do 8.8.2021, a za pravila kliknite OVDJE

Coca-Cola nagradna igra od 17.5.2021. u 00.00.00 i traje do 17.6.2021. u 23.59.59.

Nagrade su:
4 x Hisence TV
30 x Coca-Cola nogometne lopte

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zatim zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u Promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) te ujedno zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre.

Maloljetne osobe starije od 16 godina imaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu sa zakonskim odredbama.

Nagradna se igra se priređuje i provodi u prodajnim mjestima PETROL d.o.o.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi Priređivača iz kategorije gaziranih i negaziranih pića, i to:
Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola no sugar s okusom limuna, Fanta, Sprite, Schweppes Tangerine, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water, Fuze Tea, Cappy, Romerquelle, Powerade i Aquarius, sva pakiranja u plastičnoj (PET) ambalaži.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 (šesnaest) godina koje od 17. svibnja do 17. lipnja 2021. u sklopu Promocije za nagrađivanje vjernosti potrošača „Coca-Cola i Petrol te nagrađuju!“ koja počinje 17. svibnja 2021. i traje do 17. lipnja 2021. ili do isteka zaliha poklona, pošalju SMS poruku s ključnom riječi PETROL i brojem računa na 60141. Cijena SMS poruke je 2,40kn s PDV-om, ili 1,92kn bez PDV-a.

Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati samo pod svojim imenom i prezimenom te sudjelovanjem u nagradnoj igri potvrđuje da su svi navedeni osobni podaci isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s ovim Pravilima. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 21.6.2021. godine., a održati će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1. Ivlačenju će prisustvovati tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, OIB: 12385860076 koje za Priređivača tehnički provodi nagradnu igru, kako bi se osigurala ravnopravnost sudjelovanja i jednaka mogućnost dobitka svih sudionika. O tijeku će se izvlačenja voditi zapisnik koji se dostavlja Ministarstvu financija u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Dobitnici nagradne igre bit će izvučeni metodom slučajnog odabira s pomoću računalnog sustava. Svi sudionici koji su zadovoljili uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri ulaze u računalnu bazu, a dobitnici nagradne igre bit će iz iste izvučeni metodom slučajnog odabira pomoću računalnog sustava/aplikacije.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Dobitnike će nagrada priređivač obavijestiti o osvojenoj nagradi isanim i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS prilikom registracije u promociji radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Dobitniku nagrade ista se dostavlja od strane priređivača u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio Priređivača telefonskim putem, na trošak Priređivača, putem dostavne službe koju je Priređivač odredio. Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Priređivač može tražiti na uvid od dobitnika račun za kupljeni proizvod koji je naveden u pravilima nagradne igre kao dokaz prije dostave odnosno preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Nova Coca-Cola reklama u kojoj je Luka Modrić: “Coca-Cola: Uz pravu ekipu sve je moguće”

Za detaljna pravila Coca-Cola nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi