Coca-Cola nagradna igra 2021 traje od 15.2.2021. u 00.00 i traje do 11.4.2021. u 23.59 na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
3 x Gorenje Simplicity pećnica, crna
3 x Gorenje Simplicity pećnica, bijela
2 x Gorenje Simplicity indukcijska ploča, crna
2 x Gorenje Simplicity indukcijska ploča, bijela

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika priređivača i zaposlenika NTH MOBILE d.o.o i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zatim zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u promociju. Maloljetne osobe starije od 16 godina imaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu sa zakonskim odredbama. Ako je maloljetna osoba starija od 16 godina osvojila nagradu, Priređivač će nagradu uručiti osobi koja je po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o maloljetnom dobitniku nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje njihov roditeljski, odnosno starateljski odnos.

U nagradnoj igri sudjeluju Coca-Cola, Coca-Cola no sugar, Coca-Cola no sugar s okusom limuna i Fanta naranča u pakiranju od 1L, 1,5L i 2L u plastičnoj (PET) ambalaži koji su označeni srebrnim i zlatnim promotivnim zatvaračima te promotivnom etiketom naziva „DOŽIVI SVIJET U SVOJOJ KUHINJI!“

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
1. registrirati korisnički profil na mrežnoj stranici https://register.coca-cola.com/hr/svijetukuhinji, te svojim sudjelovanjem u Promociji, na način i pod uvjetima koji su definirani Pravilima Promocije, uz davanje svoje privole za sudjelovanjem u nagradnoj igri
2. skupiti više od 60 bodova unutar svojih korisničkih profila. Pravila Promocije su objavljena na mrežnoj stranici Priređivača: https://hr.coca-colahellenic.com/.

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 13.4.2021. godine.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja. Dobitnike će nagrada Priređivač obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem na e-mail kojeg su naveli u svojem korisničkom profilu na mrežnoj stranici https://register.coca-cola.com/hr/svijetukuhinji prilikom registracije u Promociji, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Dobitnicima nagrade ista se dostavlja od strane Priređivača u roku od 30 (trideset) dana od dana kada primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi od strane besplatne infolinije (0800-0455). Nagrade se šalju dobitnicima na adrese koje su naveli pri svojoj registraciji.

Za detaljna pravila Coca-Cola nagradne igre kliknite OVDJE

 

 Najnovije nagradne igre

Oglasi