Coca-Cola nagradna igra 2021: Uđi u igru i pobjedi za ekipu!

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola nagradna igra 2021: Uđi u igru i pobjedi za ekipu!
Oglasi

Coca-Cola nagradna igra počinje 01.6.2021. u 00.00.00 i traje do 30.6.2021. u 23:59:59. i provodi u prodajnim mjestima Plodine d.d. na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
5 x Hisense TV
5 x SMEG hladnjak
50 x Nogometna lopta UEFA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u nagradnu igru te zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji. Maloljetne osobe starije od 16 godina imaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu sa zakonskim odredbama. Ako je maloljetna osoba starija od 16 godina osvojila nagradu, Priređivač će nagradu uručiti osobi koja je po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o maloljetnom dobitniku nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje njihov roditeljski, odnosno starateljski odnos.

Oglasi

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina koje od 01. lipnja do 30. lipnja 2021. u sklopu nagradne igre pošalju SMS poruku sadržaja Coca-Cola, broj računa, ime, prezime i adresu (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054. Cijena SMS poruke je 2,40kn s PDV-om, ili 1,92kn bez PDV-a. U nagradnoj igri sudjeluju proizvodi priređivača iz kategorije gaziranih pića: Coca-Cola Original, Coca-Cola Zero u plastičnim (PET) pakiranjima od 0,5 L i 1L, limenkama 0,33 L i multipakiranjima limenki 0,33L 4pack.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Javno nagradno izvlačenje održati će se 2.7.2021. godine. u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1 uz nazočnost tročlanog povjerenstva. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke uredno zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre– od 01. lipnja 2021. u 00:00:00 do 30. lipnja 2021. u 23:59:59 – koje udovoljavaju pravilima.

Dobitnike nagrada priređivač će obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS poruku, a radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici hr.coca-colahellenic.com u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Nagrade će se dostaviti dobitnicima od strane priređivača u roku od 30 radnih dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Nagrada se šalje na adresu dobitnika iz njegove SMS poruke.

Coca-Cola nagradna igra 2021 u traje do 30.6.2021 u Plodinama, a za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za dodatne informacije o nagradnoj igri možete nazvati 0800-0455

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi