NaslovnicaDobitnici nagradne igreCoca-Cola nagradna igra 2021: Uđi u igru i pobjedi za ekipu!

Coca-Cola nagradna igra 2021: Uđi u igru i pobjedi za ekipu!

Svi dobitnici Coca-Cola nagradne igre su navedeni OVDJE

Coca-Cola nagradna igra počinje 01.6.2021. u 00.00.00 i traje do 30.6.2021. u 23:59:59. i provodi u prodajnim mjestima Plodine d.d. na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
5 x Hisense TV
5 x SMEG hladnjak
50 x Nogometna lopta UEFA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u nagradnu igru te zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji. Maloljetne osobe starije od 16 godina imaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu sa zakonskim odredbama. Ako je maloljetna osoba starija od 16 godina osvojila nagradu, Priređivač će nagradu uručiti osobi koja je po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o maloljetnom dobitniku nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje njihov roditeljski, odnosno starateljski odnos.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 16 godina koje od 01. lipnja do 30. lipnja 2021. u sklopu nagradne igre pošalju SMS poruku sadržaja Coca-Cola, broj računa, ime, prezime i adresu (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054. Cijena SMS poruke je 2,40kn s PDV-om, ili 1,92kn bez PDV-a. U nagradnoj igri sudjeluju proizvodi priređivača iz kategorije gaziranih pića: Coca-Cola Original, Coca-Cola Zero u plastičnim (PET) pakiranjima od 0,5 L i 1L, limenkama 0,33 L i multipakiranjima limenki 0,33L 4pack.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu. Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Javno nagradno izvlačenje održati će se 2.7.2021. godine. u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, Sachsova 1 uz nazočnost tročlanog povjerenstva. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke uredno zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre– od 01. lipnja 2021. u 00:00:00 do 30. lipnja 2021. u 23:59:59 – koje udovoljavaju pravilima.

Dobitnike nagrada priređivač će obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim putem i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS poruku, a radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici hr.coca-colahellenic.com u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Nagrade će se dostaviti dobitnicima od strane priređivača u roku od 30 radnih dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Nagrada se šalje na adresu dobitnika iz njegove SMS poruke.

Coca-Cola nagradna igra 2021 u traje do 30.6.2021 u Plodinama, a za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za dodatne informacije o nagradnoj igri možete nazvati 0800-0455

Prethodni članakGarmin nagradna igra
Sljedeći članakAirwaves MEMORY 2021

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE