NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola nagradna igra 2022:COCA-COLA APP 4 2022 Lipanj

Coca-Cola nagradna igra 2022:COCA-COLA APP 4 2022 Lipanj

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra počinje 23.05.2022. u 00.00.00 i traje do 20. lipnja 2022. u 11.59.59. u pogledu “Ultra Europe unique experience” nagrade, a u pogledu svih ostalih nagrada u razdoblju od 23.05.2022. u 00.00.00 do 27.06.2022. u 11:59:59.

Nagrade:

 • 2 x Ultra Europe unique experience paket
 • 2 x SMEG Full Color samostojeći mikser ucrvenoj boji
 • 10 x SMEG Toster 50’s Style u crvenoj boji
 • 1 x SMEG samostojeći retro hladnjak u crveno – bijeloj boji
 • 1 x PS5 VR SET
 • 1 x FANTA WTF ULTIMATE DETECTIVE SET
 • 1 x APPLE WATCH ACTIVE SET (Apple iPad Air 5 + Apple AirPods Pro)
 • 1 x Dyson Airwrap Complete Nickel Fuchsia
 • 1 x SAMSUNG GALAXY SET Mobitel Smartphone Samsung Galaxy S22 i Bežične True wireless Bluetooth slušalice

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u republici Hrvatskoj starije od 16 godina osim zaposlenika Priređivača i COCA-COLA ADRIA d.o.o. te članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca). Ako je dobitnik maloljetna osoba, Priređivač će nagradu uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje roditeljski, odnosno starateljski odnos u odnosu na maloljetnog dobitnika.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri su proizvodi iz kategorije gaziranih pića, i to:

 • Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar i Fanta Orange u pakiranju od 500 ml, 1L, 1,5L i 2L u plastičnoj
  (PET) ambalaži te u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB) ambalaži.
 • Coca-Cola Zero limun, Coca-Cola Zero Caffeine Free i Fanta WTF Pineapple Hibiscus Zero u
  pakiranju od 500 ml i 1L u plastičnoj (PET) ambalaži
 • Fanta Orange Zero i Fanta Shokata u pakiranju od 500 ml i 2L u p

Kako sudjelovati?

 1. Preuzmite aplikaciju s Google Play-a ili AppStorea, odnosno putem QR koda na Google Play-u ili AppStore-u (QR kod se nalazi na pakiranju proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri).
 2. Otvoriti svoj korisnički profil u aplikaciji i unesite svoje osobne podatke (država prebivališta, e-mail adresa, datum rođenja, nadimak). Svaki sudionik nagradne igre može imati najviše jedan korisnički profil u okviru aplikacije.
 3. Unesite deseteroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli
 4. ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Sprite u pakiranjima u plastičnoj (PET) ambalaži odnosno ispod promotivne etikete Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange u pakiranju od 250 ml u staklenoj (RGB) ambalaži, koji sudjeluju u nagradnoj igri.

Svaki kod može biti iskorišten samo jednom u okviru aplikacije. Ako se osvojeni kod pokuša iskoristiti više puta, aplikacija će prikazati
poruku kako je kod već iskorišten i njegov unos neće biti moguć.

Svaki sudionik može sudjelovati u pojedinom izvlačenju (RAFFLE) najviše 25 (dvadesetpet) puta s potrošnjom različitih kombinacija prikupljenih like-ova, shop-ova ili bubble-ova odnosno tzv. gemsa na način i pod uvjetima iz ovih Pravila. Svaki RAFFLE ima na raspolaganju ukupno 20.000 (trideset tisuća) prijava.

Izvlačenje dobitnika

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 4. srpnja 2022. za sve nagrade osim za “Ultra Europe unique experience” za što će se izvlačenje odvijati metodom slučajnog odabira 21. lipnja 2022.

U izvlačenju sudjeluju svi sudionici koji su se uredno (i) prikupljenim like-ovima, shop-ovima ili bubbleovima odnosno (ii) kombinacijom prikupljenih valuta i tzv. gemsa kao dodatne valute koju sudionik može dobiti igranjem mobilnih igrica unutar same aplikacije, u okviru aplikacije uredno registrirali i podnijeli zahtjev za osvajanje nagrada u okviru pojedinog RAFFLE-a sukladno ovim Pravilima, i to u razdoblju trajanja nagradne igre, odnosno od 23. svibnja 2022. u 00.00.00 do 27. lipnja 2022. u 11.59.59.

Objava dobitnika

Ime dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljeno na mrežnoj stranici Priređivača https://hr.cocacolahellenic.com/ u roku od 8 dana od održanog nagradnog izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Osvojena nagrada se dostavlja dobitniku od strane Priređivača najkasnije u roku od 30 dana od dana kada dobitnik uredno putem e-poruke obavijesti društvo COCA-COLA ADRIA d.o.o. o svojoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade.

Podatke o svojoj adresi dobitnik treba poslati putem E-pošte u roku 8 dana od primitka e-poruke o osvojenoj nagradi od strane COCA-COLA ADRIA d.o.o. u ime Priređivača koja mu je dostavljena na e-mail adresu iz njegovog registriranog korisničkog profila. U slučaju da dobitnik uredno ne obavijesti COCA-COLA ADRIA d.o.o. u ime Priređivača o svojoj adresi radi dostave nagrade na prethodno navedeni način, Priređivač odobrava dobitniku dodatni rok za slanje obavijesti o njegovoj adresi, koji ne može biti kraći od 8 (osam) niti duži od 15 (petnaest) dana. Ako dobitnik niti u tom dodatnom roku ne obavijesti COCA-COLA ADRIA d.o.o. u ime Priređivača o svojoj adresi na gore opisan način, gubi pravo na nagradu te time prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.

Nagrada se šalje na adresu dobitnika na trošak priređivača putem dostavne službe koju je odredio Priređivač.

Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.

Pravila Coca-Cola nagradne igre

Za detaljna pravila Coca-Cola nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE