Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCoca-Cola nagradna igra 2022 Plazma i Konzum za vrijedne nagrade

Coca-Cola nagradna igra 2022 Plazma i Konzum za vrijedne nagrade

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Plazma i Coca-Cola nagradna igra traje u Konzumu od 15.07.2022. u 00.00.00 i traje do 15.08.2022. u 23.59.59.

Nagrade:

  • 1 x Poklon kartica u iznosu od 20000 kn za opremanje sobu
  • 2 x Laptop Apple Macbook Air 13 MGN93CR/A (13.3 WQXGA Apple M1 8GB SSD256GB CRO KB MacOS) Silver
  • 10 x Poklon kartice za kupovinu sportske opreme u iznosu od 1500 kn
  • 20 x Poklon kartice za kupovinu sportske opreme u iznosu od 350 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina.

U nagradnoj igri ne mogo sudjelovati zaposleniici priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), zatim zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u Promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) te ujedno zaposlenika NTH MOBILE d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Oglasi

PROIZVODI I PAKIRANJA KOJA SUDJELUJU U NAGRADNOJ IGRI

Coca-Cola 1 l
Coca-Cola 1 l Zero
Coca-Cola 1 l Zero Lemon
Coca-Cola 1 l Zero Sugar Zero Coffeine
Plazma 300 g
Plazma 150 g

Oglasi

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se:

  1. Kupovinom najmanje 1 proizvoda Plazma 150 g ili 300 g i 1 proizvod Coca-Cola u pakiranju od 1 litre navedenih u pravilima za trajanja nagradne igre u bilo kojem prodajnom mjestu KONZUM PLUS d.o.o.. na području Republike Hrvatske
  2. Slanje SMS poruku sadržaja Konzum, broj računa, ime, prezime i adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60054.

Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om) ili 1,92 kn (bez PDV-a).

Napomene:

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri, neovisno o broju proizvoda naznačenih na računu.
Ako isti broj računa bude ponovno poslan, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje održati će se 22. kolovoza 2022. godine. metodom slučajnog odabira.

Oglasi

Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. na adresi u Zagrebu, Sachsova 1. Prisustvovat će mu tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva NTH MOBILE d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, OIB: 12385860076

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri bit će objavljena na mrežnoj stranici https://hr.coca-colahellenic.com/ u roku od 8 (osam) dana od nagradnog izvlačenja.

Dobitnike će nagrada Priređivač obavijestiti o osvojenoj nagradi pisanim i telefonskim putem na broj telefona s kojeg su poslali SMS prilikom registracije u Promociji radi dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivača će dobitnicima dostaviti nagrade u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade.

Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio priređivača telefonskim putem, na trošak priređivača, putem dostavne službe koju je priređivač odredio. Kao dokaz preuzimanja nagrade priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila

Coca-Cola nagradna igra iz Plazmu traje do 15.08.2022., a za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi