NaslovnicaIzdvojenoCoca-Cola promocija nagrađivanja vjernosti potrošača 2021: Doživi svijet u svojoj kuhinji!

Coca-Cola promocija nagrađivanja vjernosti potrošača 2021: Doživi svijet u svojoj kuhinji!

[vc_message]

Najnovija Coca-Cola nagradna igra se nalazi na sljedećem linku
>>> Coca-Cola nagradna igra <<<

[/vc_message]

1.4.2021 Promocija “Doživi svijet u svojoj kuhinji” je završila! Sve su nagrade podijeljene, ali još uvijek ima vremena da skupiš 60 bodova do 11.4. i ubaciš se u nagradno izvlačenje. Dobitnike izvlačimo 13.4., a dotad ne zaboravi da ti Coca-Cola No Sugar i Fanta Zero donose duple bodove!

Coca-Cola program nagrađivanja vjernosti potrošača traje od 15.2.2021. i traje do 11.4.2021. ili do isteka zaliha poklona, što prije nastupi.

Pokloni koje možete osvojiti u promociji su:
1970 komada kalupa za tortu, (proizvođač CNAT d.o.o.), potrebni bodovi = 22
1950 komada COCA-COLA TANJURI, SET (2 TANJURA U SETU), (proizvođač ARC France), potrebni bodovi= 24
625 komada Wolt vaučer u vrijednosti od 80 kn, potrebni bodovi =10
1470 komada ZDJELICA ZA LAZANJE, SET (2 ZDJELICE U SETU), (proizvođač Maku), potrebni bodovi = 28
980 komada Wok tava, (proizvođač Metalac posuđe d.o.o. ), potrebni bodovi = 26
40 komada GORENJE KONTAKTNI GRILLOVA, (proizvođač Gorenje d.o.o.), potrebni bodovi = 60

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca), kao i zaposlenika svih prodajnih mjesta u kojima će se prodavati proizvodi koji su uključeni u promociju te članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca).

Maloljetne osobe starije od 16 godina imaju pravo sudjelovanja u promociji u skladu sa zakonskim odredbama. Ako je maloljetna osoba starija od 16 godina osvojila poklon, Priređivač će poklon uručiti osobi koja se po zakonskim odredbama ili odluci državnih tijela dužna brinuti o njoj nakon uvida u izvorni dokument koji dokazuje njihov roditeljski, odnosno starateljski odnos

Svaki sudionik promocije može prikupiti maksimalno 6 (šest) poklona odnosno najviše 1 (jedan) komad po poklonu. Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju isteke zaliha poklona prije isteka promocije, odnosno njihove izmjene za vrijeme promocije.

Svaki sudionik promocije može u jednom danu unijeti maksimalno 10 promotivnih kodova u mrežnu stranicu promocije. Nakon unosa maksimalnog dnevnog broja kodova, sljedeći unos koda moguć je tek sljedeći dan.

Promocija se organizira i provodi na području Republike Hrvatske, a odnosi na Coca-Colu, Coca-Colu no sugar, Coca-Colu no sugar s okusom limuna i Fantu naranču u pakiranju od 1L, 1,5L i 2L u plastičnoj (PET) ambalaži koji su označeni srebrnim i zlatnim promotivnim zatvaračima te promotivnom etiketom naziva „DOŽIVI SVIJET U SVOJOJ KUHINJI!“

Za sudjelovanja u promociji potrebno je:
a) Kupiti promocijske proizvode navedene ranije. Svaka kupnja jedne Coca-Cole no sugar, Coca-Cole no sugar s okusom limuna u pakiranju od 1L, 1,5L i 2L u plastičnoj (PET) ambalaži koji su uključeni u promociju vrijedi 2 boda (jedna boca= dva boda). Svaka kupnja jedne Coca-Cole i Fante naranče u pakiranju od 1L, 1,5L ili 2L u plastičnoj (PET) ambalaži koji su uključeni u promociju vrijedi 1 bod (jedna boca=jedan bod). Za određeni poklon potrošač može kombinirati promocijske zatvarače s pakiranja Coca-Cole, Coca-Cole no sugar, Coca-Cole no sugar s okusom limuna i Fante naranče od 1L, 1,5L ili 2L u plastičnoj (PET) ambalaži. Dvostruko pakiranje Coca-Cole 2x2L i 2×1,5L u plastičnoj (PET) ambalaži ne sudjeluje u promociji.

b) Registrirati se na mrežnoj stranici https://register.coca-cola.com/hr/svijetukuhinji, koju se može pronaći na POS materijalima (neckhangeru, wobbleru) na prodajnim mjestima. Nakon toga je potrebno otvoriti svoj korisnički profil i unijeti svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona, kućnu adresu, e-adresu). Svaki sudionik promocije može imati najviše jedan korisnički profil.

c) Nakon registracije u aplikaciju unijeti deseteroznamenkasti alfanumerički kod, koji ste pronašli ispod promotivnog zatvarača promocijskih proizvoda Coca-Cole, Coca-Cole no sugar, Coca-Cole no sugar s okusom limuna i Fante naranče u pakiranjima od 1L, 1,5L i 2L u plastičnoj (PET) ambalaži. Na pojedinom proizvodu koji je dio promocije nalazi se jedan (1) deseteroznamenkasti alfanumerički kod. Svaki kod može biti iskorišten samo jednom. Ako se osvojeni kod iskoristi više puta, u obzir će se uzeti samo prvi unos koda, a svi će se naknadni unosi istog koda zanemariti. Zatvarači i kodovi sa zatvarača iz prethodnih promocija Priređivača ne mogu se koristiti u ovoj promociji.

d) Prikupljanjem bodova za vjernost sudionik stječe pravo na poklone. Promocijski pokloni ovise isključivo o broju bodova za vjernost, koje je sudionik prikupio tijekom promocije. Promocijski se pokloni razlikuju ovisno o broju bodova, a sudionici u svakom trenutku tijekom trajanja promocije mogu na svojem korisničkom registriranom profilu u aplikaciji provjeriti vrstu dostupnih promocijskih poklona i način njihova preuzimanja.

Dobitnik može naručiti poklon, ponuđen na mrežnoj stranici https://register.coca-cola.com/hr/svijetukuhinji, u protuvrijednosti dotad prikupljenih bodova za vjernost te će se nakon narudžbe taj broj umanjiti za vrijednost odabranog poklona. Poslije toga će dobitnik moći nastaviti prikupljati bodove za vjernost i mijenjati ih za preostale ponuđene poklone u promociji.

Krajnji rok za naručivanje osvojenih poklona putem dostavne službe na adresu iz korisničkog profila je 11.04.2021., pod prijetnjom gubitka prava na poklon. Nakon 11.04.2021. dobitnici neće moći naručivati dostavu osvojenih poklona.

Svi se podaci o načinu preuzimanja poklona mogu dobiti svakog radnog dana preko besplatne info linije, telefonski broj 0800-0455, i to od 09,00 do 17,00 sati, odnosno na registriranom korisničkom profilu sudionika na mrežnoj stranici https://register.coca-cola.com/hr/svijetukuhinji.

Rok za isporuku svih osvojenih poklona dobitnicima iznosi 30 radnih dana od završetka promocije. Svi pokloni (osim Wolt vaučera) biti će poslani u navedenom roku dostavnom službom na adresu koju je sudionik naveo pri svojoj registraciji.

Detaljna pravila promocije možete pronaći OVDJE

[vc_message]

Najnovija Coca-Cola nagradna igra se nalazi na sljedećem linku
>>> Coca-Cola nagradna igra <<<

[/vc_message]

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE