NaslovnicaBesplatne nagradne igreCockta: Ovog Dana zaljubljenih postani Free. Oslobodi sebe!

Cockta: Ovog Dana zaljubljenih postani Free. Oslobodi sebe!

Trajanje:

Cockta nagradni natječaj traje u razdoblju od 1.2.2022. godine s početkom u 00:01 h do 13.2.2022. godine do 23:59 h i organizira se na teritoriju Srbije (bez Kosova i Metohije), Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Nagrade:

  • 20 x Cockta paket iznenađenja za svakog dobitnika, gdje će dobitnici imati priliku ekskluzivno prvi isprobati novi proizvod

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne osobe – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, osim osoba zaposlenih kod Organizatora i/ili Agencije, i kod bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji sudjeluje u organizaciji nagradne igre.

Kako sudjelovati u Cockta naječaju?

Za sudjelovanje je potrebno:

  1. Posjetiti internetsku stranicu www.cockta.eu/be_free
  2. Ispuniti obrazac prijave za sudjelovanje te upisati osobne podatke (ime, prezime, kontakt telefon, državu i e-mail adresu)
  3. Odgovoriti na jedno od 5 PITANJA u razdoblju od 01. 02. 2022. godine s početkom u 00:01 h do 13.02.2022. godine u 23:59 h pri čemu maksimalan broj znakova u odgovoru može iznositi 200

Napomene:

  • Sudionik smije sudjelovati isključivo sa svojim podacima.
  • Prilikom jedne prijave sudionik može odgovoriti na jedno pitanje.
  • Ukoliko sudionik želi odgovoriti na još neko pitanje, treba ponovno ispuniti sve podatke. Jedan sudionik za vrijeme trajanja nagradnog natječaja ima pravo izvršiti više od jedne prijave, ali može biti dobitnik samo jedne nagrade za vrijeme trajanja nagradnog natječaja. Kod svake nove prijave sudionik može odabrati bilo koje pitanje, pa i ono na koje je u ranijim prijavama već odgovorio, ali pritom svaki odgovor sudionika mora biti originalan i ne smije koristiti elemente odgovora iz ranijih prijava.

Nakon što se sudionici prijave, organizator će pregledati svaku prijavu te ukoliko utvrdi da prijava ispunjava sve uvjete nagradnog natječaja i ako je prijava izvršena na prikladan način (bez uvredljivog/vulgarnog ili drugog neprimjerenog sadržaja protivnog zakonu te općeprihvaćenim normama ponašanja u društvu) i slično, prijava će se odobriti u roku od 48 sati.

Ime i prezime sudionika te njegov odgovor, objavit će se na internetskoj stranici www.cockta.eu/be_free.

Odabir dobitnika

Organizator će odabrati dobitnike na osnovi kriterija: najbolji/najgori/najupečatljiviji odgovor.

U nagradnom natječaju ima ukupno 20 dobitnika koji su prema pravilima igre odabrani od svih sudionika iz svih država u kojima je nagradni natječaj proveden, bez obzira na to u kojoj od tih država imaju prebivalište.

Objava dobitnika nagrada

Ime i prezime dobitnika objavit će se na internetskoj stranici www.cockta.eu/be_free na dan 14.2.2022., a njegov odgovor objavit će se na internetskoj stranici www.cockta.eu/be_free u formi videa.

Dostava nagrada

Osvojene nagrade poslat će se na kućne adrese dobitnika, nakon što isti dostavi adresu za dostavu.

Ako se dobitnik nagrade ne odazove na telefonski poziv u roku od 15 dana od dana objave dobitnika, smatrat će se da je odustao od nagrade, te Organizator nije više obvezan da mu nagradu i isporuči.

U tom slučaju odabrat će se zamjenski dobitnik nagrade koji ispunjava sve uvjete prema ovim pravilima.

Nagrade nisu zamjenjive za novac ni druge nagrade. Nagrade su prenosive na druge (punoljetne) osobe, uz uvjet da dobitnik o prijenosu nagrade da svoju pismenu suglasnost, s ovjerom potpisa od strane javnog bilježnika.

Pravila

Cockta nagradna igra traje do 13.2.2022., a za pravila i sudjelovanje posjetite www.cockta.eu/be_free/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE