NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviCockta nagradna igra 2023: Osvježi svoju zabavu

Cockta nagradna igra 2023: Osvježi svoju zabavu

Trajanje:

Cockta nagradna igra se provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske u periodu od 01.06.2023. godine u 00:00 sati do 30.06.2023. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 8 x Mi Electric Scooter Essential 341,74 € / 2.574,84 kn
 • Utješne nagrade:
  • 8 x VR OCULUS 597,12 € / 4.499,00 kn pojedinačno => ukupno 4.776,96 € / 35.992,00 kn s PDVom
  • 8 x Apple AirPods 3 Gen. With MagSafe Charging Case – White 214,69 € / 1.717,52 kn
  • 8 x Cockta Blondie paket (2 ručnika za plažu Blondie, 12x Blondie 0,5L + 6x Blondie 1,5L) (pravilima je navedno 6 poklon paketa, a na slici je 8)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici nagradne igre mogu biti svi pojedinci (fizičke osobe) s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj).

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposleni u društvu ATLANTIC TRADE d.o.o. Rakitnica 3, Zagreb OIB: 65106679992 i ATLANTIC DROGA KOLINSKA, ŽIVILSKA INDUSTRIJA, D.O.O., KOLINSKA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA i administratora ili članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) ) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre.

Cockta Blondie proizvodi koju sudjeluju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri sudjeluju Cockta Blondie u plastičnim bocama od 1,5 l i 0,5 l i staklenoj boci 275 ml., kupljenim u svim KONZUM prodavaonicama i webshop-u u Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

 1. Kupite barem jedan Cockta Blondie proizvod naveden u pravilima iznad u svim KONZUM prodavaonicama i webshop-u u Hrvatskoj na području Republike Hrvatske za vrijeme trajanje nagradne igre
 2. Prijavite se popunjavanjem prijave na web stranici www.cockta.eu/osvjezizabavu s podacima: Ime, prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj), broj mobitela, broj računa

Primjer ispravne prijave putem Web obrasca:
Ime i Prezime: PERO PERIĆ; Ulica: ILICA; Kućni broj: 10; Mjesto: SPLIT; Poštanski broj: 21000; Broj mobitela: 385912345678; Broj računa: 123/4567/890

Napomene:

 • U nagradnoj igri kupac može sudjelovati s neograničenim brojem računa na kojem je barem jedan proizvod Cockta Blondie (bilo koje pakiranje).
 • Jednim računom se može ostvariti maksimalno 1 prijava.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

U izvlačenju sudjeluju sve ispravne prijave zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre od 01.06.2023. godine u 00:00 sati do 30.06.2023. godine u 23:59 sati, a koje udovoljavaju uvjetima pravila igre, pri čemu u izvlačenju za svako pojedino kolo sudjeluju sve uredno podnesene prijave do 23:59:59 h na dan završetka pojedinog kola, osim onih prijava po kojima je već osvojena nagrada u ranijim kolima i drugih prijava dobitnika koji su u ranijim kolima osvojili nagradu.

Prijave pristigle, prije i nakon navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Objava dobitnika

Imena svih potvrđenih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od pojedinog dana izvlačenja na web stranici www. cockta.eu/osvjezizabavu

Svi sudionici nagradne igre, sudjelovanjem u nagradnoj igri izričito i neopozivo slažu s objavom imena na stranici Priređivača.

Preuzimanje nagrada

Potencijalne dobitnike će obavijestiti Priređivač putem telefonskog poziva na broj koji je upisan prilikom sudjelovanja u roku od 8 dana od dana izvlačenja nagrade, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrada. Ako se potencijalnog dobitnika ne uspije kontaktirati u roku od 8 dana, organizator će pisanim putem obavijestiti potencijalnog dobitnika.

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana objave. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan na zahtjev priređivača dati na uvid, dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u poslanoj prijavi putem; web stranica, te prikaz original računa s istim brojem računa navedenog u prijavi.

Potvrđeni dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će putem telefona obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku, koji ne može biti kraći od 8 dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako potvrđeni dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 3. ovog članka ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će s istima postupit u skladu sa Zakonom o igrama na sreću i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

Prijava i pravila

Za sudjelovanje posjetite www.cockta.eu/hr/osvjezi_svoju_zabavu/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x