NaslovnicaBesplatne nagradne igreContinental nagradna igra: Počastite se kompletom guma CONTINENTAL i osvojite komplet LEGO®...

Continental nagradna igra: Počastite se kompletom guma CONTINENTAL i osvojite komplet LEGO® kocki

Continental nagradna igra održava se od 15.3.2021. do 30.6.2021., a prijave zainteresiranih kandidata za nagradnu igru prikupljaju se od 15.3. do 30.6.2021. (do uključujući 23:59)

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
10 kom x komplet LEGO® 60258 City Automehaničarska radionica

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve osobe starije od 18 godina s trajnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje se prijave na sudjelovanje u nagradnoj igri tijekom njezina trajanja.

Pravo sudjelovanja nagradnoj igri ostvaruje se ne jedan od dva jednako vrijedna načina:
1. Kupnjom
Kupite komplet ljetnih guma Continental (ljetne gume za putnička vozila, ljetne gume za laka teretna vozila, gume za sve sezone ili gume za SUV i vozila s pogonom 4 x 4), sačuvajte račun i prijavite se preko obrasca na www.continental-promotion.com
2. Bez kupnje
Sudjelovanje u nagradnoj igri moguće je i bez kupnje tako da osoba posjeti mrežnu stranicu nagradne igre www.continental-promotion.com, pronađe objavu s poveznicom na nagradni kviz, odgovori na pitanja, napiše kratku priču od 150 riječi, nastavi rečenicu: “Uživam u vožnji uz Continentalove gume…”, složi se s uvjetima i odredbama nagradne igre i unese svoju adresu e-pošte.

Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se 7.7.2021. godine u 10 sati u sjedištu organizatora nagradne igre, a obavljati će se izvlačenjem nasumičnih pobjednika između svih sudionika uporabom računalnog programa.

Popis pobjednika bit će objavljen na mrežnoj stranici www.continental-promotion.com.

Za detaljna pravila Continental nagradne igre i prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE