Continental nagradna igra: Počastite se kompletom guma CONTINENTAL i osvojite komplet LEGO® kocki

NaslovnicaBesplatne nagradne igreContinental nagradna igra: Počastite se kompletom guma CONTINENTAL i osvojite komplet LEGO®...
Oglasi

Continental nagradna igra održava se od 15.3.2021. do 30.6.2021., a prijave zainteresiranih kandidata za nagradnu igru prikupljaju se od 15.3. do 30.6.2021. (do uključujući 23:59)

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
10 kom x komplet LEGO® 60258 City Automehaničarska radionica

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve osobe starije od 18 godina s trajnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje se prijave na sudjelovanje u nagradnoj igri tijekom njezina trajanja.

Oglasi

Pravo sudjelovanja nagradnoj igri ostvaruje se ne jedan od dva jednako vrijedna načina:
1. Kupnjom
Kupite komplet ljetnih guma Continental (ljetne gume za putnička vozila, ljetne gume za laka teretna vozila, gume za sve sezone ili gume za SUV i vozila s pogonom 4 x 4), sačuvajte račun i prijavite se preko obrasca na www.continental-promotion.com
2. Bez kupnje
Sudjelovanje u nagradnoj igri moguće je i bez kupnje tako da osoba posjeti mrežnu stranicu nagradne igre www.continental-promotion.com, pronađe objavu s poveznicom na nagradni kviz, odgovori na pitanja, napiše kratku priču od 150 riječi, nastavi rečenicu: “Uživam u vožnji uz Continentalove gume…”, složi se s uvjetima i odredbama nagradne igre i unese svoju adresu e-pošte.

Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se 7.7.2021. godine u 10 sati u sjedištu organizatora nagradne igre, a obavljati će se izvlačenjem nasumičnih pobjednika između svih sudionika uporabom računalnog programa.

Popis pobjednika bit će objavljen na mrežnoj stranici www.continental-promotion.com.

Za detaljna pravila Continental nagradne igre i prijavu kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi