Podravska tradicionalna jela pripremaju se u posebnim obiteljskim prigodama te u vrijeme blagdana, a upotrebom Podravkinih proizvoda u pripremi starih jela, ona postaju nove i maštovite kreacije.
Podravska kuhinja obiluje mesnim jelima, jelima od tijesta, slatkovodnim ribama, kašama uz zapršku pri kuhanju juha i variva, svinjske masti, bučinog ili koščičnog ulja te vrhnja kao začina slanim jelima i slatkim jelima kao što su sočni deserti u obliku štrukli, Bregovske pite ili Griskoch slastice.
Kuhajte podravska jela, uživajte u okusima i mirisima podravske kuhinje i sudjelujte u nagradnom natječaju, a najsretniji u izvlačenju osvojiti će Pekač kruha.
Pekač kruha EBM 8000Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju slijedite dva jednostavna koraka:
KORAK 1
Odgovorite na nagradno pitanje koje je vaše omiljeno podravsko jelo.
KORAK 2
Odgovor zajedno s osobnim podacima unesite u unosnu formu na Coolinarika.com
Sretnog dobitnika objaviti će se 26.01.2015.
OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA