Coolinarika okusi Jamajke

Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama
Coolinarika okusi Jamajke
Coolinarika okusi Jamajke

Jamajka je zemlja plaža uronjenih u more, zelenih šuma, toplih tropskih povjetaraca i bogate kulturne baštine. Sama pomisao na ovu zemlju doziva slike sunca, ugodne klime, veselih ljudi koji žive reggae glazbu, šarene odjeće, kave i ruma, egzotičnog voća i mnoštvo zabave. No, zemlju ne možete doživjeti sve dok ne okusite njenu hranu. 🙂

Okusi Jamajke rezultat su španjolskog, britanskog, afričkog i istočno-indijskog utjecaja što je dovelo do jedinstvene otočke kuhinje, koju karakterizira upotreba ljutih biljaka, jakih začina i bogatstvo boja tropskog voća. Jerk je mješavina začina karakteristična za Jamajku, a obrok je nezamisliv bez riže, graška, kokosovog mlijeka i obilnog korištenja voća i povrća. Ananas, mango, banana, avokado i ackee – nacionalno voće Jamajke, uspijevaju po čitavom otoku. Vode Jamajke bogate su ribom, a jastozi, škampi i rakovi svima su lako dostupni.

Zaigrajte nagradnu igru, odgovorite točno na nagradno pitanje, a dvoje najsretnijih u izvlačenju osvojit će Electrolux toster.

Sudjelovanje na stranici www.coolinarika.com

Najnovije nagradne igre

Oglasi