Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama


 

Coolinarika.com organizira nagradni natječaja “Lov na pisanice” koji traje od 27.03.2017. do 16.04.2017. godine.

 

Nagradni fond uključuje:
1 Glavna nagrada – Veliki poklon paket
9 Tjednih nagrada – Mali poklon paket

Coolinarika.com: Lov na pisanice – Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju “Lov na pisanice” korisnik treba imati otvoren korisnički račun na Coolinarici.  Na različitim sadržajima na Coolinarici, prema posebnom algoritmu distribucije pojavljivat će se pisanice. Klikom na pisanice korisnik prikuplja određeni broj bodova (postoji pet vrsta pisanica prema broju bodova koji nose – 50, 20, 10, 5 i 1) te na taj način sudjeluje u natječaju. Na pojedinim sadržajima povezanim uz određene proizvode distribucija pisanica je veća, te se na takvim sadržajima pojavljuju pisanice veće bodovne vrijednosti. Na korisnicima je otkriti o kojim se sadržajima radi. Bodovi se automatski pribrajaju korisničkom imenu korisnika.
Na stranici https://www.coolinarika.com/za-uskrs-od-srca/ korisnici mogu vidjeti trenutni poredak korisnika s najviše skupljenih bodova.

Glavnu nagradu osvaja korisnik koji u periodu trajanja nagradnog natječaja sakupi najveći broj bodova. Tjedne nagrade osvajaju po tri korisnika koji u periodima od 27.3. do 2.4., 3.4. do 9.4. i 10.4. do 16.4. sakupe najveći broj bodova. Popis dobitnika nagrada bit će objavljeni na web stranici www.coolinarika.com 19.4.2017. Dobitnici nagrada će na svoju kućnu adresu primiti nagradu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja. Za detalje i igranje kliknite OVDJE

Dosadašnji dobitnici su:Najnovije nagradne igre

Oglasi