Višnje sa stabljikom možete umakati u tamnu čokoladu pa ćete tako dobiti neobične slatkiše. Ako pak izvadite koštice, višnje vam mogu biti odličan nadjev za biskvitne torte i kolače sa šlagom, za pite i savijače, a popularan su sastojak kod slatkih peciva, sladoleda, hladnih i toplih mesnih jela i njihovih umaka.
Sudjelujte u nagradnoj igri i odgovorite na nagradno pitanje, a dvoje najsretnijih u izvlačenju osvojit će Electrolux Multipraktik EFP 4200.
Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, slijedite dva jednostavna koraka:
KORAK 1
Odgovorite na nagradno pitanje:
U kojem jelu su vam višnje najukusnije?
KORAK 2
Svoj odgovor s osobnim podacima upišite u unosnu formu na stranici nagradne igre i pošaljite.
Imena sretnih dobitnik biti će objavljena 25.6.2012.
Za sudjelovanje posjetite ovu stranicu