Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreCroatia Airlines: Pronađi slogan i osvoji zrakoplovne karte

Croatia Airlines: Pronađi slogan i osvoji zrakoplovne karte

Oglasi

croatia-airlines-nagradna-igra-za-karteIgrajte s Croatia Airlines i osvojite zrakoplovne karte! Sve što trebate učiniti je pronaći skriveni slogan, fotografiju ili dio teksta na našim stranicama.

Atraktivne nagrade
1. nagrada: 2 zrakoplovne karte ekonomskog razreda za povratni međunarodni let Croatia Airlinesa iz Hrvatske za Istanbul
2. nagrada: 1 zrakoplovna karta ekonomskog razreda za povratni međunarodni let Croatia Airlinesa iz Hrvatske za Istanbul
3. nagrada: 1 zrakoplovna karta ekonomskog razreda za let Croatia Airlinesa unutar Hrvatske po izboru dobitnika

Kako sudjelovati
Na ovoj stranici se u razdoblju od 28. 11. do 9. 12. 2011. svaki dan u 11:00 objavljuje dnevni zadatak, odnosno slogan, fotografiju ili dio teksta koji trebate potražiti na web stranicama.

Oglasi
Oglasi

Nakon što pretražite stranice i pronađete traženo, pošaljite screenshot ili URL stranice na adresu [email protected], zajedno sa svojim podacima ( ime, prezime, datum rođenja, e-mail, adresa, telefon ili mobitel). Samo e-mail poruke sa svim potpunim i ispravnim dokazima i podacima bit će uzete u obzir za nagrade.
Dokaz se šalje za aktualan dnevni zadatak do ponoći toga dana po lokalnom vremenu u Zagrebu. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri svaki dan, no unutar jednog dana samo jedanput. Sudionik ne treba svaki dan sudjelovati u nagradnoj igri, ali s brojem sudjelovanja povećava mu se mogućnost dobitka.

Rezultati nagradne igre bit će objavljeni na stranici 13. 12. 2011. po obavljenom izvlačenju dobitnika slučajnim odabirom.

Igru zaigrajte na stranici  www.croatiaairlines.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi