Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreDalmacijaNEWS: karte za koncert Gibonnija

DalmacijaNEWS: karte za koncert Gibonnija

Oglasi
Oglasi
Karte za Gibonnijev koncert u Splitu
Karte za Gibonnijev koncert u Splitu

Dugoočekivani koncert za svoju vjernu publiku pod nazivom “Toleranca tour”, Gibonni će konačno održati pred svojim Splićanima za koji možete osvijiti karte.

Poznati splitski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni uz svoj će bend  podsjetiti sve svoje obožavatelje na svoje velike stare hitove, ali i na hitove s najnovijeg platinastog albuma “Toleranca” po kojem je ova turnera i dobila ime.

Gibonni će svojim obožavateljima darovati goste iznenađenja. Prodaja ulaznica je u velikom tijeku, a treba napomenuti i kako su na sektoru 100, sve ulaznice već rasprodane.

Oglasi

U suradnji s organizatorima koncerta, portal DalmacijaNEWS svojim vjernim čitateljima daruje deset ulaznica za spomenuti koncert. Ukoliko želite osvojiti ulaznice, na Vama je jedino da na naš e-mail [email protected], zajedno s osobnim podacima, pošaljete odgovor na pitanje:
Kako se zove poznati bend u kojem je Zlatan Stipišić nastupao prije solističke karijere?

Sretne dobitnike portal DalmacijaNEWS objaviti će u ponedjeljak 04.10., dakle tri dana prije koncerta, a svoje ulaznice moći će preuzeti u prostorijama redakcije, na adresi Hrvatske mornarice 10 u Splitu.

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA
Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi