NaslovnicaDobitnici nagradne igreDana nagradna igra u KTC trgovinama: Osvoji automobil uz Dana i KTC

Dana nagradna igra u KTC trgovinama: Osvoji automobil uz Dana i KTC

Dobitnici Dana nagradne igre su navedni OVDJE

Dana nagradna igra održava se od 1.8.2021 do 31.08.2021 u trgovinama KTC-a

Nagradni fond sastoji se od nagrada:
1. AUTOMOBIL HYUNDAI NOVI I10 1,0l 67PS vrijendosti 99.030,00 kn
30 POKLON PAKETA (ruksak, ručnik i proizvoda Dana)

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u RH koji u razdoblju od 1.8.2021 do 31.08.2021. godine OSTVARE KUPNJU BILO KOJEG DANA PROIZVODA.

Kupac će na blagajni dobiti kopiju računa za kupljenu robu, na kojoj će poleđini upisati sljedeće podatke…ime i prezime, adresu, broj telefona. Ispunjenu kopiju računa potrebno je ubaciti u za to predviđenu kutiju.

Svaki sudionik može u za to predviđene kutije na blagajnama KTC- a ubacivati neograničeni broj ispunjenih kopija računa za sudjelovanje u nagradnoj igri.
U nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici KTC-a , te članovi njihovih užih obitelji

Javno izvlačenje nagrada održat će se u robnom centru KTC KRIŽEVCI, Upravna zgrada ili neka lokacija u blizini na kojoj mogu biti zadovoljeni epidemiološki uvjeti, kako bi se maksimalno zaštitili članovi komisije. Izvlačenje će se održati 10. RUJNA 2021..godine. U slučaju da kopija računa nije uredno popunjena i ne sadrži propisane podatke, izvući će se druga kopija računa. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od 3 predstavnika KTC-a.i javnog bilježnika. O tijeku izvlačenja vodi se zapisnik. Svi zainteresirani sudionici imaju pravo prisustvovati javnom izvlačenju.

Rezultat izvlačenja bit će objavljen najkasnije u roku od 7 dana od izvlačenja na KTC INTERNETSKIM STRANICAMA. Dobitnici nagrada bit će telefonski obavješteni o dobivenoj nagradi u roku od 7 dana od izvlačenja ili pismeno u roku od 14 dana ako u međuvremenu ne podignu nagradu.

Dobitnik poklone preuzima u SUPERMARKETU KTC uz predočenje osobne iskaznice, te potpisivanje formulara o preuzimanju nagrade.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE